«Άγριες Μέλισσες» - Spoiler: Αυτή τη γυναίκα δολοφονεί ο Βόσκαρης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:33
11/2/2021

«Άγριες Μέλισσες» - Spoiler: Αυτή τη γυναίκα δολοφονεί ο Βόσκαρης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελένη είναι τρομοκρατημένη, καθώς ο Βόσκαρης της απέδειξε ότι είναι ικανός για όλα...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Οι ήρωες της αγαπημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1 θα βιώσουν για άλλη μια φορά δραματικές στιγμές...

Ο Μάνος Βόσκαρης για άλλη μια φορά θα βγάλει τον χειρότερο εαυτό του και θα σκοτώσει μία γυναίκα. Όλα θα αρχίσουν όταν ο ίδιος νιώσει να στριμώχνεται εν όψει της δίκης. Τότε θα πάρει την απόφαση να κλείσει ένα στόμα…

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αποκαλύπτει το περιοδικό TV O’CLOCK:  

O Βόσκαρης όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον άντρα μια κακοποιημένης γυναίκας, συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Έτσι, παίρνει την Σοφούλα και μετακομίζουν σε νέο σπίτι. Κι ενώ εκείνη του δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη και τακτοποιεί τα πράγματά τους, εκείνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη.

Μια είδηση, σοκάρει την Ελένη και ίσως να βάλει φρένο στα σχέδιά της. Μία από τις γυναίκες που είναι μάρτυρας στη δίκη του Βόσκαρη, η Μαρία Μαδούρου, εντοπίζεται δολοφονημένη. Η είδηση του θανάτου της συγκλονίζει την Ελένη. Η Μαρία, ύστερα από πιέσεις της Ελένης δέχτηκε να καταθέσει εναντίον του πρώην διευθυντή των φυλακών και τώρα είναι νεκρή, αφήνοντας ορφανά τα παιδιά της.

Η Ελένη καταρρέει, ενώ την ίδια στιγμή η Σοφούλα βλέπει για πρώτη φορά ένα διαφορετικό πρόσωπο του άντρα της, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει. Από την άλλη, η Ελένη είναι τρομοκρατημένη, καθώς ο Βόσκαρης της απέδειξε ότι είναι ικανός για όλα, αλλά και γιατί πια μειώθηκαν οι πιθανότητες να τον κλείσει στη φυλακή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ