Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Από τη χαρά στη λύπη - Ένας γάμος και ένα διαζύγιο πέφτουν σαν βόμβα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:51
28/1/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Από τη χαρά στη λύπη - Ένας γάμος και ένα διαζύγιο πέφτουν σαν βόμβα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτή τη φορά, δεν θα της ζητήσει μόνο να είναι ζευγάρι ξανά, αλλά να παντρευτούν...

Τα πάνω κάτω έρχονται σύντομα στο Διαφάνι με ένα γάμο και έναν χωρισμό. Το περιοδικό TV O’CLOCK παρουσιάζει όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1. 

Στις «Άγριες Μέλισσες» ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα πρόκειται να παντρευτούν, τη στιγμή που ο Δούκας και η Μυρσίνη ανακοινώνουν πως παίρνουν διαζύγιο.

Ο Μιλτιάδης από τη στιγμή που βγήκε από το ψυχιατρείο προσπαθεί να επανενταχθεί στο Διαφάνι και με τη βοήθεια όλων να καταφέρει να γιατρέψει το μυαλό του. Βράχος δίπλα του σε όλη αυτή την προσπάθεια στέκεται πάντα, εκτός από τον Λάμπρο, η Βιολέτα. Η τελευταία πληγώθηκε πολύ από την απόφασή του να χωρίσουν, αλλά δεν του γύρισε ποτέ την πλάτη.

Διάβασε και αυτό: Βασίλισσα Ελισάβετ: Ιδού η σωσίας της, η γυναίκα που την αντικαθιστά στις πρόβες των επίσημων εκδηλώσεων

Ο Μιλτιάδης, πολύ σύντομα στις Άγριες Μέλισσες, θα καταλάβει πως δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς την Βιολέτα. Ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν θα της ζητήσει μόνο να είναι ζευγάρι ξανά, αλλά να παντρευτούν. Η έκπληξη της είναι μεγάλη και φυσικά αμέσως δέχεται, αφού περίμενε αυτή τη στιγμή πολλά χρόνια.

Ο γάμος του Μιλτιάδη και της Βιολέτας δεν αργεί και σύντομα θα τους δούμε να παντρεύονται. Όλο το χωριό, στις Άγριες Μέλισσες, είναι δίπλα τους να τους ευχηθεί. Ωστόσο, η εμφάνιση και πάλι του Γιάννου στον Μιλτιάδη την ώρα του γάμου, τον ανησυχεί. Ο Μιλτιάδης σκοτεινιάζει αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει πως βλέπει ξανά οράματα.

Την ίδια ώρα, ο Δούκας και η Μυρσίνη έχουν αντίθετα συναισθήματα. Το άλλοτε κραταίο ζευγάρι του Διαφανίου ζει σαν ξένο στο ίδιο του το σπίτι και οι διαφορές τους για πρώτη φορά μοιάζουν αγεφύρωτες. Μάλιστα, ο Δούκας παίρνει μια καθοριστική απόφαση στις Άγριες Μέλισσες. Ζητάει από την Μυρσίνη διαζύγιο και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι τους οδήγησε εκεί, αλλά και πώς θα είναι οι ισορροπίες από εδώ και στο εξής ανάμεσα σε όλους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ