Άγριες Μέλισσες: «Πολλά ευχάριστα είχαμε το τελευταίο διάστημα. Έρχονται τα δύσκολα από εδώ και πέρα, τα πολύ δύσκολα...» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:20
19/3/2021

Άγριες Μέλισσες: «Πολλά ευχάριστα είχαμε το τελευταίο διάστημα. Έρχονται τα δύσκολα από εδώ και πέρα, τα πολύ δύσκολα...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουν και οι τρεις από το Παρίσι. Μάλλον κάποιος θα μείνει πίσω.»

Όλα όσα πρόκειται να συμβούν στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει ο Κωστής Σαββιδάκης μιλώντας στον “Τηλεθεατή”. Ο τηλεοπτικός παπά Γρηγόρης αναφέρθηκε στο ζευγάρι Προύσαλης – Ρίζω, αλλά και στη διαμάχη των αδερφών Σταμίρη για τον μικρό Σέργιο.

Δουλειές με φούντες για τον παπά Γρηγόρη. Τώρα έρχεται και ο γάμος του Προύσαλη με τη Ρίζω…

Δεν είναι ακόμη επίσημο, το περιμένουμε όμως και το θέλουμε όλοι. Οπότε, με χαρά να τους παντρέψω κι αυτούς.

Ξέρουμε ότι ο γάμος αυτός γίνεται για να βοηθήσουν τη Βιολέτα και τον Μιλτιάδη. Ο παπά Γρηγόρης δεν έχει πρόβλημα;

Νομίζω ότι είναι η αφορμή αυτό. Ουσιαστικά, θέλουν ο ένας τον άλλον εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχει ένας έρωτας, το βλέπουμε, τσιγκλάει ο ένας τον άλλον, που αυτό είναι καθαρά ερωτικό. Τώρα τους δίνεται μια ευκαιρία με τον Ευτύχη.

Να περιμένουμε κι άλλα ευχάριστα στο Διαφάνι;

Πολλά ευχάριστα είχαμε το τελευταίο διάστημα, δεν νομίζω ότι θα έρθουν σύντομα κι άλλα. Αντίθετα, θεωρώ ότι έρχονται τα δύσκολα από εδώ και πέρα, τα πολύ δύσκολα.

Όπως;

Δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουν και οι τρεις από το Παρίσι. Μάλλον κάποιος θα μείνει πίσω.

Ο παπά Γρηγόρης θα πάρει θέση στη διαμάχη των δύο αδελφών για το μικρό Σέργιο;

Θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο μπορεί, όπως κάνει γενικότερα με ότι συμβαίνει στο Διαφάνι. Νομίζω ότι είναι ένας δίκαιος παπάς, που σκέφτεται πριν κάνει το οποιοδήποτε βήμα και σοφά προσπαθεί να κινήσει τα νήματα, για να τους δώσει να καταλάβουν κάποια πράγματα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ