Άγριες Μέλισσες: Οι νέες προκλήσεις στη ζωή της Δρόσως, η σχέση της με τον Κωνσταντή και τα νέα πρόσωπα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:50
16/8/2021

Άγριες Μέλισσες: Οι νέες προκλήσεις στη ζωή της Δρόσως, η σχέση της με τον Κωνσταντή και τα νέα πρόσωπα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι  Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν και τίποτε δεν θα είναι ίδιο για τους αγαπημένους ήρωες της σειράς. 

Ο 3ος και πιο καθοριστικός κύκλος έρχεται στον ΑΝΤ1 μέσα στον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv” η Δρόσω είναι αποφασισμένη να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες και να συνεχίζει να ζει αρμονικά με τον μικρό Σέργιο και την Ασημίνα στο Διαφάνι. Ωστόσο, αν και μακριά από τον Κωνσταντή, καθώς εκείνος θα μένει στη Λάρισα, το μυαλό και η καρδιά της του ανήκουν.

Παρ’ όλα αυτά, στον επόμενο κύκλο, θα γνωρίσει νέες προκλήσεις στη ζωή της, που αφορούν όχι μόνο νέα πρόσωπα, αλλά και δύσκολες καταστάσεις, όπως χαρακτηριστικά. Κι εκείνη θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να διασφαλίσει τη σωτηρία της οικογένειά της από τους ανθρώπους της χούντας, οι οποίοι πια θα διαφεντεύουν το Διαφάνι.

Και η Ασημίνα όμως θα περάσει αρκετά δύσκολα στις Άγριες Μέλισσες. Βάζει οριστικό τέλος στην κόντρα της τόσο με τον Νικηφόρο όσο και με την αδερφή της. Η δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του μικρού Σέργιου σταματάει, ενώ όλα δείχνουν πως η αγάπη που τη δένει με τον Νικηφόρο είναι μοναδική και ακόμα δεν έχει σβήσει.

Η Ασημίνα θα έχει ενεργό ρόλο στην αντίσταση, στις Άγριες Μέλισσες. Θα τη δούμε να μην αντέχει να βλέπει αγαπημένους της ανθρώπους να βασανίζονται και να εξορίζονται και είναι αποφασισμένη να δράσει προκειμένου να συμβάλει στο τέλος της δικτατορίας.

Για κανέναν δεν θα είναι ίδιο τίποτα στον τρίτο και πιο καθοριστικό κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων ανοίγουν καινούργιες ιστορίες και φέρνουν μαζί τους μυστικά και σκοτεινά σχέδια. Η ζωή των αδερφών Σταμίρη αναμένεται να επηρεαστεί άμεσα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ