Άγριες Μέλισσες: Ο τρόμος σκεπάζει το Διαφάνι - Παγωμένοι οι ήρωες στο νέο τρέιλερ του 3ου κύκλου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:13
25/8/2021

Άγριες Μέλισσες: Ο τρόμος σκεπάζει το Διαφάνι - Παγωμένοι οι ήρωες στο νέο τρέιλερ του 3ου κύκλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας. 

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έρχεται για μία ακόμη σεζόν να μας καθηλώσει. Χρονικά μεταφερόμαστε στο 1967 και στην περίοδο της Χούντας. Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα είναι συνεργός του καθεστώτος και θα ανακατέψει σε τεράστιο βαθμό την τράπουλα και τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ορισμένοι θα συμμαχήσουν με το καθεστώς και θα γίνουν πληροφοριοδότες, όπως ο Μελέτης, ενώ άλλοι θα προβάλουν ισχυρή αντίσταση και τελικά θα εξοριστούν.

Το νέο τρέιλερ της σειράς Άγριες Μέλισσες κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες και όπως θα δείτε όλοι οι πρωταγωνιστές ακούνε παγωμένοι τα όσα μεταδίδονται από το ραδιόφωνο. Διακόπτονται τα μαθήματα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και βλέμματα γεμάτα απορία και φόβο για το άγνωστο κυριαρχούν στην οθόνη. Ο τρόμος έχει σκεπάσει το Διαφάνι κι όλοι θα αναγκαστούν να περιοριστούν. Στην τελευταία σκηνή, όπως φαίνεται, η ασφάλεια έχει ξεκινήσει τους έλεγχους στα σπίτια και κανείς δεν θέλει να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Δείτε το τρέιλερ: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ