«Άγριες Μέλισσες»: Ο ρόλος που ταλαιπώρησε περισσότερο την παραγωγή και η μόνη ηθοποιός που δεν πέρασε casting | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:05
2/12/2019

«Άγριες Μέλισσες»: Ο ρόλος που "ταλαιπώρησε" περισσότερο την παραγωγή και η μόνη ηθοποιός που δεν πέρασε casting

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Να μερικές, ακόμη, ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης της σειράς "Άγριες Μέλισσες" εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Πρωινό", όπου αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε σχετικά με την επιλογή των πρωταγωνιστών. Και ξεκίνησε από τις αδελφές Σταμίρη.

Είδαμε πάρα πολλές κοπέλες για τους ρόλους. Η Μαρία Κίτσου ήταν πρώτη επιλογή για την Λενιώ γιατί την είδαμε σχετικά νωρίς. Το πιο δύσκολο casting από όλα, ήταν για τον ρόλο της Δρόσως. Την ψάχναμε αλλά δεν μπορούσαμε να καταλήξουμε. Στο casting η Δανάη τραγούδησε αυτή την περίφημη σκηνή στο καφενείο και πάθαμε όλοι…

Στη συνέχεια εκφράστηκε με λόγια θαυμασμού για τη Θεοφανία Παπαθωμά και τη "Βιολέτα" της:

Η Θεοφανία Παπαθωμά μου ήρθε στο μυαλό με την πρώτη. Η Θεοφανία έκανε κάτι συγκλονιστικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες, έχτισε τον ρόλο και τον έφερε στα μέτρα της. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό.

 

Στο τέλος, αποκάλυψε πως υπήρξε ένας ρόλος για τον οποίο δεν έγινε καθόλου δοκιμαστικό και αυτός ήταν της Ανέτ.

Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη φυσικά κάναμε δοκιμαστικά στους περισσότερους. Την κυρία Δανδουλάκη την σκέφτηκα εγώ γιατί είναι… η Αννέτ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ