«Άγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:07
3/12/2019

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Έτσι, για την ιστορία, θυμίζουμε ότι το φιλί αυτό δεν συνέβη ποτέ. Στην πραγματικότητα, τουλάχιστον. Συνέβη μόνο στο όνειρο της Δρόσως!
<p>Έτσι, για την ιστορία, θυμίζουμε ότι το φιλί αυτό δεν συνέβη ποτέ. Στην πραγματικότητα, τουλάχιστον. Συνέβη μόνο στο όνειρο της Δρόσως!</p>

Μεγάλη αναστάτωση αναμένεται στο σημερινό επεισόδιο.

Με λίγα λόγια αυτά που θα δούμε σήμερα το βράδυ (3/12/2019) είναι τα εξής:

Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δυο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα, το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και το καφενείο της, όμως, ένα… απρόσμενο θαύμα βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Κυπραίος αναθερμαίνει τη σχέση του με τη Μυρσίνη, ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματήσει να τον εμπιστεύεται.

Ένα μήνα μετά, ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών. Ο Μιλτιάδης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο ενώ ο Κλεομένης γίνεται μάρτυρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρη και μια ιδιαίτερη κατάσταση θα τους αναστατώσει και τους δυο.

Ιδού και το τρέιλερ και μετράμε αντίστροφα!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ