Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στηρίζει την Ασημίνα στο θέμα του μικρού Σέργιου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:20
25/3/2021

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στηρίζει την Ασημίνα στο θέμα του μικρού Σέργιου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Μυρσίνη και η Πηνελόπη προσπαθούν να σταματήσουν τον Νικηφόρο από τη διεκδίκηση του Σέργιου. 

Στις Άγριες Μέλισσες ο Νικηφόρος θα βρεθεί απέναντι από τις αδελφές Σταμίρη και ο Κωνσταντής είναι ο πρώτος που θα βρει απέναντί του. Δεν είναι η πρώτη φορά βεβαίως που θα συμβεί αυτό αφού πολλές φορές τα δύο αδέλφια της οικογένειας Σεβαστού έχουν βρεθεί αντιμέτωπα. 

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό “Τηλέραμα”, ο Κωνσταντής στηρίζει την πάγια θέση της αγαπημένης του Δρόσως να είναι κοντά στο παιδί της, όμως, τηρεί πια μια ακριβοδίκαιη στάση, δίπλα στην Ελένη, και στηρίζει τον αγώνα της Ασημίνας να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Η Ανέτ είναι το δεύτερο πρόσωπο στην οικογένεια των Σεβαστών που προσπαθεί να σταματήσει την «τρέλα» του Νικηφόρου. Μπορεί να τον φιλοξένησε για χρόνια στο Παρίσι και να έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί του, να τον βοήθησε πρόσφατα να «δραπετεύσει» μαζί με τη γυναίκα του, δίνοντάς του ξανά τα κλειδιά του σπιτιού της στο Παρίσι, όμως θα τη δούμε να έρχεται σε κόντρα μαζί του. Άλλωστε πια, οι αδελφές Σταμίρη είναι οικογένειά της και τους το έχει πει.

Η Ανέτ μάλιστα βοηθά στην επούλωση των πληγών που έχουν ανοίξει στο σπιτικό των αδελφών Σταμίρη. Έχει εξάλλου αρκετά κοινά με τη Δρόσω, γέννησε αλλά δεν μεγάλωσε η ίδια το παιδί της. Για την Ανέτ όμως προτεραιότητα είχε πάντα η ψυχική ηρεμία του γιου της, γι’ αυτό του έκρυψε ότι η γέννησή του ήταν το αποτέλεσμα του βιασμού της. Και αυτό τελικά ακολουθεί και η Δρόσω.

Η Μυρσίνη αλλά και η Πηνελόπη επίσης προσπαθούν να σταματήσουν τον Νικηφόρο από τη διεκδίκηση του Σέργιου. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ