Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Δρόσω! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:20
25/11/2020

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Δρόσω!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα ακόμη δυνατό επεισόδιο θα δούμε απόψε 25/11 στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω μέσα σε ένα ντόμινο από εξελίξεις. 

Η Ελένη θα δεχτεί ένα μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του.

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας Σεβαστός, ο Μάνος Βόσκαρης και το θανάσιμο μυστικό του Σέργιου

Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, αλλά η Κούλα δε δείχνει να συμφωνεί. Τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόμνας. Η σκέψη του είναι στη Δρόσω και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. Θα κρατήσει το μυστικό της;

Ο Δούκας προσπαθεί να φέρει τον Νικηφόρο με τα νερά του, αλλά εκείνος αντιστέκεται. Τι θα κάνει όταν έρθει ο Γραμματικός στο σπίτι του να ζητήσει το χέρι της Πηνελόπης; Η Ανέτ έχει έρθει αποφασισμένη να στηρίξει τον Μιλτιάδη αλλά και να είναι δίπλα στον Μελέτη και του το ξεκαθαρίζει. Είναι, όμως, αποφασισμένη να έρθει αντιμέτωπη και με το παρελθόν της.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ