«Άγριες Μέλισσες»: O ήρωας που θα μάθει την αλήθεια και θα φτύσει πάνω από τον τάφο του Σέργιου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:35
1/4/2021

«Άγριες Μέλισσες»: O ήρωας που θα μάθει την αλήθεια και θα φτύσει πάνω από τον τάφο του Σέργιου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Δανίκας. 

Ο τηλεοπτικός Φανούρης μίλησε αποκλειστικά στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό 7ΜΕΡΕΣTV και αποκάλυψε μεταξύ άλλων το πως θα αντιδράσει ο Φανούρης όταν πληροφορηθεί ότι οι αδελφές Σταμίρη κατηγορούνται για τον φόνο του Σέργιου.

Μίλησε μας για τον Φανούρη. Πώς θα χαρακτήριζες τον ήρωα που υποδύεσαι στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Φανούρης είναι ο άνθρωπος που θα θέλαμε όλοι να έχουμε φίλο, γιατί είναι δίκαιος, τίμιος και έχει προσωπική αλήθεια. Βοηθά, εξυψώνει, αλλά και βάζει στη θέση τους όσους βρίσκονται γύρω του ανάλογα με τις πράξεις τους. Συμβολίζει τον καθημερινό άνθρωπο που αγωνίζεται συνεχώς για τα πάντα, χωρίς να έχει προσωπικό όφελος. Προσωπικά τον αγάπησα πολύ.

Γίνεται πια γνωστό, στις Άγριες Μέλισσες, ότι ο Σέργιος δεν δολοφονήθηκε μόνο από την Ελένη, αλλά και από τις τρεις αδελφές Σταμίρη. Όταν το μάθει αυτό ο Φανούρης, θα συνεχίσει να είναι με το μέρος τους;

Ναι. Ο Φανούρης έχει αποδείξει ότι δεν δαιμονοποιεί τις καταστάσεις, τις συνθήκες, τις στιγμές. Όταν φτάσει στα αφτιά του η είδηση ότι και οι τρεις αδελφές σκότωσαν μαζί τον Σέργιο, το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσει είναι ο λόγος που το έκαναν αυτό. Θα μείνει στο πλευρό τους και θα ρισκάρει ακόμα και τη ζωή του για να υπερασπίσει τις κοπέλες, γνωρίζοντας πλέον και το γιατί το έκαναν. Όταν μάθει, στις Άγριες Μέλισσες, ο Φανούρης ότι ο Σέργιος πήγε να βιάσει τη Δρόσω, όχι απλώς θα υποστηρίξει τις αδελφές Σταμίρη, αλλά θα φτύσει πάνω από τον τάφο του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ