«Άγριες Μέλισσες»: O Γιάννης Κουκουράκης περιγράφει πως κατάφερε να πάρει τον ρόλο του Κωνσταντή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:48
5/2/2021

«Άγριες Μέλισσες»: O Γιάννης Κουκουράκης περιγράφει πως κατάφερε να πάρει τον ρόλο του Κωνσταντή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Η αλήθεια είναι ότι τον κέρδισα με το σπαθί μου...»

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά επτά δοκιμαστικά έκανε ο Γιάννης Κοκουράκης μέχρι να καταφέρει να πάρει τον πολυπόθητο για εκείνον ρόλο του "Κωνσταντή" στις Άγριες Μέλισσες. Ο τηλεοπτικός γιος της οικογένειας Σεβαστού, μίλησε για τον ρόλο του και για τη σχέση του με την Δρόσω, στο περιοδικό Τηλεθεατής και την Χριστίνα Αλεξίου.

Είναι αλήθεια ότι διεκδικήσατε τον ρόλο του Κωνσταντή;
Ναι, τον διεκδίκησα, πέρασα από 7 δοκιμαστικά. Με αφορούσε πολύ για να το αφήσω να περάσει, γιατί ήξερα ότι ήμουν η καλύτερη επιλογή για αυτόν τον ρόλο. Όπως και ο κάθε συνάδελφός μου για τον ρόλο του. Η αλήθεια είναι ότι τον κέρδισα με το σπαθί μου. Πρέπει να μάχεσαι γι’ αυτά που θεωρείς ότι κατέκτησες ή αξίζουν να διεκδικήσεις.

Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη Δρόσω, όποιο και αν είναι το τίμημα, ή θα τον κάμψουν οι αντιρρήσεις της οικογένειάς του;
Η πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη μάς έχει συνηθίσει σε πολλές ανατροπές. Μέχρι τη στιγμή που θα πάρουμε τα σενάρια στα χέρια μας, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η πλοκή της σειράς και πώς θα ξεδιπλωθεί στη συνέχεια ο ρόλος μας.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ