Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας φέρνει τον Γιάννο στη δίκη και η Ασημίνα καταθέτει τελικά [video] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:43
23/9/2020

"Άγριες Μέλισσες": Ο Δούκας "φέρνει" τον Γιάννο στη δίκη και η Ασημίνα καταθέτει τελικά [video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τι  θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο όπου η δίκη της Ελένης συνεχίζεται;

Στο δικαστήριο, ο Δούκας υποστηρίζει τη θεωρία του ότι η Ελένη και ο Γιάννος συνεργάστηκαν για να σκοτώσουν τον Σέργιο, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις. Ο Σαράφης δεν καταλαβαίνει τον λόγο μιας τέτοιας κίνησης και πιέζει την Ελένη να του πει όλη την αλήθεια.

Ο Κυπραίος, ανήμπορος να τη βοηθήσει, πιέζει τη Δρόσω να πούνε τι πραγματικά έχει συμβεί. Θα δεχτεί η Δρόσω να ομολογήσει, για χάρη της αδελφής της;

Η Βιολέτα υποχωρεί στις απαιτήσεις του Σταμάτη και δέχεται να του δώσει το καφενείο, για να βγει το διαζύγιο. Ο Παναγιώτης, όμως, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει κρυφά, με το σχέδιο του.

Ο Μελέτης μαθαίνει πως ο Κλεομένης πουλάει τα χωράφια του και ζητάει εξηγήσεις. Ο κλοιός κλείνει γύρω από τον Κλεομένη που πιέζεται και ξεσπά στην Πηνελόπη.

Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη και της Δρόσως αλλά όλα δείχνουν εναντίον της Ελένης. Όμως, η κατάθεση της Ασημίνας, η οποία παρακούει την εντολή του Νικηφόρου και εμφανίζεται στο δικαστήριο, θα ανατρέψει την κατάσταση.

Ιδού και το τρέιλερ για μια πρώτη γεύση

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ