«Άγριες Μέλισσες»: Μια απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν φέρνει τα πάνω κάτω | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:25
5/1/2021

«Άγριες Μέλισσες»: Μια απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν φέρνει τα πάνω κάτω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν χτες βράδυ και όπως ήταν αναμενόμενο σάρωσαν σε τηλεθέαση. Η συνέχεια της σειράς αναμένεται συγκλονιστική.

Το πτώμα ενός άνδρα θα βάλει σε νέες περιπέτειες το Διαφάνι. Ποιό πρόσωπο από το παρελθόν θα επιστρέψει και θα ανατρέψει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες;

Διαβάστε αναλυτικά: 

Άγριες Μέλισσες – Τρίτη 5 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 69:

Ο Λάμπρος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τα βασανιστήρια που υπέστη η Ελένη από τον Βόσκαρη. Θα πάρει τον νόμο στα χέρια του; Ο Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Νικηφόρου, που είναι αποφασισμένος να κρατήσει τη γυναίκα του, με κάθε τρόπο, ενώ η παρουσία του Δούκα στον γάμο της Πηνελόπης θα φέρει αναταράξεις. Το ίδιο βράδυ, το Διαφάνι υποδέχεται το 1966. Στο σπίτι του Τόλλια, ο Άγγελος θα ξεσπαθώσει εναντίον του Βόσκαρη, προκαλώντας προβλήματα στον επικείμενο γάμο του με τη Σοφούλα. Και ενώ ένας νέος παράνομος έρωτας κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί, προτού καν αρχίσει, κοντά στο Διαφάνι θα βρεθεί το πτώμα ενός άνδρα, που θα βάλει σε καινούριες περιπέτειες το χωριό.

Άγριες Μέλισσες – Τετάρτη 6 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 70:

Ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να είναι μαζί της. Ακόμα κι όταν έρχεται ο Σωκράτης με τη Δόμνα για να λογαριαστούν δεν κάνει πίσω στον χωρισμό. Ο Σωκράτης, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να του δώσει ένα γερό μάθημα. Ο Άγγελος μετανιωμένος για τον τρόπο που φέρθηκε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, στο σπίτι του Τόλλια, προσπαθεί να επανορθώσει, αλλά η Σοφούλα δείχνει επηρεασμένη από το φλερτ του Βόσκαρη.
Ο Νέστορας αναγκάζεται να πάει στο τμήμα καθώς ο Νικολαΐδης, από την Ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη. Μαζί με τον Προύσαλη, καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους. Η Ασημίνα βλέπει την αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικηφόρου και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η ξαφνική προθυμία του να επισκεφτούν το σπίτι του Κυριάκου και της Ουρανίας θα τη γεμίσει υποψίες. Τι θα κάνει ο Μπάμπης όταν θα βρεθεί μπροστά τους; Η Δρόσω ανακαλύπτει πως έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή. Μια απρόσμενη επίσκεψη, όμως, από το παρελθόν της, θα ανατρέψει τα δεδομένα!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ