«Άγριες Μέλισσες»: Η Πηνελόπη, ο Μελέτης και τα υπόλοιπα που θα συμβούν σήμερα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:38
9/12/2019

«Άγριες Μέλισσες»: Η Πηνελόπη, ο Μελέτης και τα υπόλοιπα που θα συμβούν σήμερα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καταιγιστικές και πάλι οι εξελίξεις που αναμένονται σήμερα (9/12) στο 42ο επεισόδιο της δημοφιλούς σειρά του ΑΝΤ1.

Από το κανάλι μαθαίνουμε μερικά από τα πράγματα που αναμένονται στο σημερινό επεισόδιο, ως εξής:

Η Ανέτ βρίσκεται μόλις ένα βήμα για να αποκαταστήσει την αδικία που υπέστη ο Μιλτιάδης με τη διαθήκη του πατέρα τους, όμως δεν είναι σίγουρα αν τα καταφέρει ή αν ο Δούκας ξεγλιστρήσει γι’ ακόμα μια φορά.

Παράλληλα, ο Κυπραίος καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ελένης και του Νέστορα για την ένσταση αλλά ο Νέστορας κάνει άθελά του κίνηση ματ για τα σχεδιά του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουμε σε ότι αφορά το θέμα της Πηνελόπης η οποία παρότι φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη, δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο Κλεομένης. Αλήθεια... Ο Μελέτης πώς θα αντιδράσει όταν το μάθει;

Την ίδια ώρα, η Δρόσω αποφασίζει να βγάλει οριστικά τον Νικηφόρο απ’ το μυαλό της και ρίχνεται στη μάχη αναζήτησης γαμπρού ενώ η Ασημίνα συνεχίζει να υπομένει τον πόλεμο της Μυρσίνης που γίνεται ολοένα και πιο έντονος. 

Η Ελένη δέχεται μια πρόταση απ’ τον Δούκα που μπορεί να λύσει αναίμακτα τη διαμάχη τους για τα χωράφια ενώ μια περιπέτεια υγείας της Θεοδοσίας βάζει σε σκέψεις τον Λάμπρο για το μέλλον του γάμου του.

Ιδού και το τρέιλερ ενώ ήδη μετράμε αντίστροφα...

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ