Άγριες Μέλισσες Επόμενο Επεισόδιο: Η Ασημίνα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
8:56
1/7/2020

Άγριες Μέλισσες Επόμενο Επεισόδιο: Η Ασημίνα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο σημερινό 116ο επεισόδιο, η πλοκή στο σενάριο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 θα προσπεράσει τους επόμενους τέσσερις μήνες και θα φτάσει στο σημείο... μηδέν για όλους τους πρωταγωνιστές. Ιδού τα όσα περιμένουμε σήμερα (1/7/2020)

Τέσσερις μήνες μετά, και η ζωή στο Διαφάνι κυλάει γι’ άλλους όμορφα, γι’ άλλους δύσκολα και γι’ άλλους βασανιστικά. H Δρόσω, μετά τη διάλυση του αρραβώνα της, συνεχίζει να ζει απομονωμένη μέχρι να φέρει το μωρό της στον κόσμο.

Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στη Δρόσω και τον Κυπραίο ενώ ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου, για να λήξει κι επίσημα ο γάμος τους.

Παράλληλα, ο Συνεταιρισμός δυναμώνει ενώ ο Δούκας αρχίζει να φοβάται την επιρροή του. Η Ανέτ με τη βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη κάνει τα αδύνατα- δυνατά για να εντοπίσει τον Μελέτη ενώ η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σ’ έναν αδιέξοδο γάμο.

Ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Ασημίνας, η οποία δείχνει να βουλιάζει, μέρα με τη μέρα, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθεί.

Την ίδια ώρα, το μυστικό τους κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από έναν άντρα που καταφθάνει στο χωριό, αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα.

Ιδού και το τρέιλερ

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ