Άγριες Μέλισσες: Ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν αποκαλύπτεται και θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:36
14/4/2021

Άγριες Μέλισσες: Ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν αποκαλύπτεται και θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει, προς το παρόν, την πλευρά του Δούκα και η κατάσταση στον Συνεταιρισμό θα βγει εκτός ελέγχου.

Ένα ακόμη δυνατό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1.

Τετάρτη 14 Απριλίου – Επεισόδιο 126: 

Ο Δούκας συνεχίζει να μην υποχωρεί και κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον Συνεταιρισμό, με την Ελένη και τους υπόλοιπους αγρότες να ετοιμάζονται να τραβήξουν κι εκείνοι το σκοινί. Η Σοφούλα ξεκινάει για το μοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Προκόπης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει τη Λέτα.

Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια. Ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα απ’ το να μάθει τον δολοφόνο του Θέμελη. Θα τα καταφέρει ή η βοήθεια του Αχιλλέα θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες;

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει, προς το παρόν, την πλευρά του Δούκα και η κατάσταση στον Συνεταιρισμό θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος με τη στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ