Άγριες Μέλισσες - Βόσκαρης: Επιστρέφει πιο αδίστακτος από ποτέ για να εκδικηθεί την Ελένη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:45
2/12/2020

Άγριες Μέλισσες - Βόσκαρης: Επιστρέφει πιο αδίστακτος από ποτέ για να εκδικηθεί την Ελένη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι ετοιμάζει ο Βόσκαρης.

Οι Άγριες Μέλισσες καθηλώνουν Δευτέρα με Πέμπτη το τηλεοπτικό κοινό και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα. Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Μάνος Βόσκαρης επιστρέφει πιο αδίστακτος από ποτέ. Διαβάστε παρακάτω όλες τις εξελίξεις όπως δημοσιεύονται στο περιοδικό MYtv.

Η Δρόσω και ο Λάμπρος θα προσπαθήσουν να σταθούν εμπόδιο απέναντί του στον Βόσκαρη. Από τη στιγμή που θα πάρει μετάθεση στο Διαφάνι, θα προσπαθήσει να βρει συμμάχους για να πολεμήσει την Ελένη. Την ίδια στιγμή, εκείνη θα αποκαλύψει στη Δρόσω τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Βόσκαρη και η Δρόσω μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν άμεσα από το χωριό. Μάλιστα, αποφασίζουν να μιλήσουν στον Γραμματικό.

Την ώρα που η Σοφούλα και ο Άγγελος αποφασίζουν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους, ο Βόσκαρης την γυροφέρνει ψάχνοντας τρόπο να βρεθεί κοντά της. Ο Τόλλιας δίνει τη συγκατάθεσή του για τον αρραβώνα των δύο νέων, αλλά ο νέος Διοικητής Διαφανίου έχει άλλα σχέδια για την κόρη του κοινοτάρχη.

Ο Βόσκαρης επιστρατεύει τη γοητεία και την εξουσία του για να εντυπωσιάσει την κοπέλα και η Σοφούλα πέφτει στην παγίδα του. Για άλλη μια φορά βάζει σε δεύτερη μοίρα τον Άγγελο. Μέσω της νεαρής, ο Μάνος Βόσκαρης θέλει να μαθαίνει στοιχεία για την Ελένη που θα τον βοηθήσουν να την εκδικηθεί.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι για άλλη μια φορά καταιγιστικές. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ