Άγρια επίθεση στην Τατιάνα από τηλεθεάτρια! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:28
3/7/2015

Άγρια επίθεση στην Τατιάνα από τηλεθεάτρια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η επικαιρότητα και οι τελευταίες εξελίξεις ενόψει δημοψηφίσματος έχουν αλλάξει και τη θεματολογία της εκπομπής ΜΙΑ.

Την Παρασκευη (3/2) η παρουσιάστρια είχε φιλοξενούμενους στο στούντιο καλλιτέχνες και άλλους καλεσμένους, ενώ από το τηλεφωνο έδωσε βήμα και στον απλό κόσμο να πει την άποχή του. Αλλά, φευ, για την Τατιάνα μία τηλεθεάτρια που βγήκε στο τηλέφωνο, σε έξαλλη κατάσταση, της τα έχωσε άγρια.

 

«Κυρία Στεφανίδου θα ήθελα να σας ρωτήσω όλη την εβδομάδα εσείς πιστεύετε ότι κάνετε σωστή ενημέρωση στον πολίτη σε σχέση με το δημοψήφισμα; Είστε αντικειμενική σαν εκπομπή τρεις ώρες την ημέρα επί πέντε ώρες την εβδομάδα; 15 ώρες την εβδομάδα ακούμε ναι, ναι, ναι. Πιστεύετε ότι είστε αντικειμενική και εκπροσωπείτε εμένα που έχω δυο παιδιά και είμαι Ελληνίδα, με αντιπροσωπεύετε; Καλώ τις Ελληνίδες μανάδες να ψηφίσουν όχι, γιατί εσείς δεν είστε μια Ελληνίδα μάνα που μας αντιπροσωπεύει αλλά μια μάνα που στέλνει τα παιδιά της στο Κολέγιο Αθηνών…Είναι ψυχοφθόρο να σας ακούμε… Βαρεθήκαμε να σας ακούμε. Να φύγετε από τη χώρα», είπε μεταξύ άλλων.

 

Όσο για την Τατιάνα την άκουγε προσεχτικά και όταν ολοκλήρωσε η τηλεθεάτρια, την αποχαιρέτησε με ευγενικό τρόπο. Αλλο, αν εδώ που τα λέμε, τα μάτια της έβγαζαν φωτιές.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ