Αγνώριστος! Δες πώς είναι σήμερα ο Δημητράκης από το Νησί! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:40
8/2/2016

Αγνώριστος! Δες πώς είναι σήμερα ο "Δημητράκης" από το Νησί!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε επανάληψη προβάλλεται εδώ και λίγες μέρες το "Νησί" και μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της τιβί, και σίγουρα η πιο ακριβή παραγωγή, σημειώνει και στην επανάληψη μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν είναι και ο μικρός "Δημητράκης", κατά κόσμον Μάνος Τσαγκαράκης. Τότε, ο μικρός από τον Άγιο Νικόλαο πήγαινε στην πέμπτη δημοτικού, ενώ σήμερα είναι μαθητής της Α’ Λυκείου και στα 16 του χρόνια δεν έχει καμία σχέση με το αγοράκι που γνωρίσαμε.

 

 

«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε “πάμε”, ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ’ όλη την Ελλάδα. Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν “είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω”» εξομολογείται ο ίδιος στο TV Έθνος και στη δημοσιογράφο Κλάρα Γενιτσαριώτη.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ