Αγνώριστη σήμερα η τηλεοπτική Χουρέμ: Δες την με την κορούλα της [photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:49
28/9/2016

Αγνώριστη σήμερα η τηλεοπτική Χουρέμ: Δες την με την κορούλα της [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής", όπου υοποδυόταν την Χουρέμ. Ο λόγος για την κοκκινομάλλα Μεριέμ Ουζερλί, η οποία έχει απασχολήσει τα τουρκικά Μέσα και όχι μόνο,με την προσωπικη της ζωή.

Βλέπεις, η όμορφη ηθοποιος, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανια, στην Τουρκία εκτός από επαγγελματική επιτυχία, γνώρισε και το μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο γοητευτικού επιχειρηματία. Όταν, όμως, εκείνη έμεινε έγκυος, ο σύντροφός της δεν ήθλε το παιδί, πιέζοντας την να κάνει εκτρωση.

Οι επόμενοι μήνες ήταν δύσκολοι για την όμορφη Μεριέμ, η οποία επέστρεψε στη Γερμανία, αποφασίζοντας να κρατήσει μόνη της το παιδί. Σήμερα, η "Χουρέμ" ζει την απόλυτη ευτυχία έχοντας στη αγκαλιά την κορούλα της, που της μοιάζει εκπληκτικά.

 

Μάλιστα, επέστρεψε στν Τουρκία, ενώ δημοσιεύματα την ήθελαν να βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο διάσημου συναδέλφου της. Μοιράζεται το χρόνο της ανάμεσα στη γειτονική χώρα και τη Γερμανία, όπου ζει η οικογένεια της, ενώ το χαμόγελό της έχει επιστρέψει για τα καλά.

Εξάλλου, έχει αφήσει πίσω το παρελθόν, μαζί και το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της - έτσι την γνωρίσαμε άλλωστε - και πλέον είναι ξανθιά κι εξίσου εντυπωσιακή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ