Ιερέας έκανε βία την κλειστοφοβία | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ
12:18
12/8/2008

Ιερέας έκανε βία την κλειστοφοβία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Εκτός από τους Έλληνες που διαβάζουν το ΛΟΙΠΟΝ σε όλες τις ηπείρους και διαβάζουν κι εμένα, έχω την τύχη με τις εκπομπές μου οι Έλληνες στην Αυστραλία και στη Νέα Υόρκη να ακούνε ΑΝΤ1, να ακούνε κι εμένα.

Εκτός από τους Έλληνες που διαβάζουν το ΛΟΙΠΟΝ σε όλες τις ηπείρους και διαβάζουν κι εμένα, έχω την τύχη με τις εκπομπές μου οι Έλληνες στην Αυστραλία και στη Νέα Υόρκη να ακούνε ΑΝΤ1, να ακούνε κι εμένα. Έτσι, λοιπόν, ένας ακροατής, που έχει σταδιοδρομήσει στη Νέα Υόρκη, μου τηλεφώνησε για πρώτη φορά και μου αποκάλυψε μια περίεργη ιστορία, που, Θεέ και Κύριε, Παναγία και Κυρία, αφορά έναν Ελληνοαμερικανό παπά, άπαπα παπά. Ο ιερωμένος αυτός λοιπόν, που είναι περίπου 45 ετών, δεν ξέρω αν πήρε λίαρ τζετ, όπως άλλοι κι άλλοι, αλλά πήρε ένα αεροπλάνο της Ολυμπιακής και ταξίδεψε α θέση VIP στις 23 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, όπως μου είπε ο ακροατής μας, με προορισμό την Αθήνα και πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο θρίλερ, πολύ πριν από τις μεθυσμένες Βρετανίδες, που με ένα μπουκάλι βότκα απειλούσαν τις αεροσυνοδούς την ώρα που το αεροπλάνο τους βρισκόταν στα ύψη να τους ανοίξουν την πόρτα για να... πηδήσουν στο κενό.

Η ιστορία του αγριεμένου ιερωμένου είναι πιο κωμικοτραγική: Ο ιερέας μαζί του είχε ένα νεαρό κολλητό του φίλο, με τον οποίο ήπιαν ένα και δύο και τρία μπουκάλια κρασί και ήρθαν στο τσακίρ κέφι. Ξαφνικά, στα καλά καθούμενα, ο ιερέας άρχισε να τσακώνεται με το φίλο του, να ουρλιάζει με άναρθρες κραυγές και ξαφνικά, χωρίς να ξέρει κανένας γιατί, έσπασε ένα μπουκάλι, έκοψε με μανία το χέρι του, η αεροσυνοδός και οι bodyguards του αεροσκάφους προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αλλά εκείνος συνέχισε να ωρύεται και να ισχυρίζεται ότι έχει κλειστοφοβία και θέλει ένα ηρεμιστικό χάπι, που οι stewards

αεροπλάνου και οι συνοδοί δεν έχουν το δικαίωμα να του δώσουν χωρίς ιατρική συμβουλή. Και για να μην πολυλογώ, επειδή το αίμα έτρεχε ποτάμι, ο πιλότος αναγκάστηκε να αλλάξει διαδρομή και να προσγειωθεί στο Λονδίνο επειγόντως, κάνοντας ζημιά με το άδειασμα των καυσίμων 180.000 δολαρίων. Άγγλοι αστυνομικοί και υπεύθυνοι του αεροδρομίου ανέβηκαν στο αεροπλάνο και κατέβασαν τον ιερέα με χειροπέδες.

Μαζί με τον ιερέα κατέβηκε και ο συνοδός του. Το επεισόδιο αυτό κρατήθηκε μυστικό για άγνωστους λόγους και ο ακροατής μας από τη Νέα Υόρκη αναρωτιέται πώς γίνεται ένα τόσο σκανδαλιστικό επεισόδιο να μη γίνει παγκοσμίως γνωστό. Πάντως, οι επιβάτες που βρίσκονταν στην πτήση αυτή, που καθυστέρησε 5 ώρες περίπου να έρθει στην Αθήνα, δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό. Κι έτσι θα μάθω όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για τη δράση του ιερωμένου κι εγώ. Και, φυσικά, θα σας τις πω το και το...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ