Το τεστάκι που μετρά το άγχος | τεστ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΤΕΣΤ
10:09
4/11/2015

Το τεστάκι που μετρά το άγχος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κι αν απολυθώ; Αν η εταιρία κλείσει; Αν ο μισθός μειωθεί; Θα έχω χρήματα να πληρώσω την Εφορία; Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει; Το μέλλον μου πώς θα είναι; Πώς θα τα προλάβω όλα; Αν όλα τα παραπάνω σε απασχολούν το σίγουρο είναι πως έχεις άγχος! Μέτρα το άγχος σου και μάθε αν είναι σε φυσιολογικά πλαίσια ή αντίιθετα σε αρρωσταίνει κι αν συμβαίνει το δεύτερο καταπολέμησέ το!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 9
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Ίσως ακουστεί περίεργο, όμως το άγχος δεν είναι πάντα αρνητικό. Μπορεί να αποτελέσει, κινητήριο μοχλό για επιτυχία, το βατήρα που θα μας δώσει ώθηση να δραστηριοποιηθούμε και να επικεντρώσουμε τις προ

Ίσως ακουστεί περίεργο, όμως το άγχος δεν είναι πάντα αρνητικό. Μπορεί να αποτελέσει, κινητήριο μοχλό για επιτυχία, το βατήρα που θα μας δώσει ώθηση να δραστηριοποιηθούμε και να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στην επίτευξη του στόχου μας. Πότε όμως το άγχος είναι παραγωγικό και πότε σε αρρωσταίνει; Κάνε το τεστ, μέτρησε το άγχος σου και μάθε το! Πώς θα το κάνεις; Με τον "στεσομετρητή". Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις, άθροισε τους βαθμούς σου και μάθε πόσο στρες έχεις. Κάθε ερώτηση βαθμολογείται διαφορετικά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 9
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ