Σε ποιά Καρντάσιαν μοιάζεις; | τεστ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΤΕΣΤ
8:47
16/3/2015

Σε ποιά Καρντάσιαν μοιάζεις;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τόσα έχουμε γράψει κατά καιρούς για την οικογένεια Καρντάσιαν που πολλάκις μας έχει απασχολήσει με τα καμώματά της. Πόσες φορές γράψαμε για την Κιμ, την Κλόε αλλά κα την Κόρτνει, τα ταξίδια, τις φωτογραφήσεις αλλά και τις "μονομαχίες" τους για το ποιά θα κερδίσει τη μάχη στον αγώνα της δημοσιότητας; Όπως και να έχει όμως κάθε αδελφή Καρντάσιαν έχει το δικό της χαρακτήρα και σε αυτόν βασιζόμαστε για να δούμε με ποιά θα ταίριαζες. Κάνε το διασκεδαστικό τεστάκι και βρες με ποιά Καρντάσιαν μοιάζεις.

Κάνε το Τεστ  - Ξεκινάμε... 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 10
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>#1</h4>  <p><strong>Είναι Σαββατοκύριακο. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το περάσεις; </strong></p>  <p>Α. Βόλτα στην αγορά. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσεις καλά απ΄ότι τα

#1

Είναι Σαββατοκύριακο. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το περάσεις;

Α. Βόλτα στην αγορά. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσεις καλά απ΄ότι τα ψώνια. Και εννοείται πως δε θα ψωνίσεις μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τον αγαπημένο σου, τους φίλους και τους συγγενείς.

Β. Γυμναστική και βόλτα με τα φιλαράκια για ένα ωραίο brunch.

Γ. Θέλεις να κάνεις κάτι διασκεδαστικό παρέα με το συντροφό σου, είτε αυτό είναι ψώνια, φαγητό ή απλά να δείτε μαζί μια ταινία.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 10
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ