Ποια είναι η πιο δυνατή σου αίσθηση; | τεστ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΤΕΣΤ
8:17
2/8/2012

Ποια είναι η πιο δυνατή σου αίσθηση;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν είναι λίγες οι φορές που μαζεύουμε περιττά βάρη, χωρίς καν να το καταλάβουμε. Ανεχόμαστε άτομα, δεσμευόμαστε σε υποχρεώσεις που δεν θέλουμε, κολλάμε στη ρουτίνα από συνήθεια. Και οι πέντε αισθήσεις είναι σημαντικές, αλλά και αναντικατάστατες, συνήθως όμως επιλέγουμε να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα σε ένα κανάλι αισθήσεων περισσότερο από ένα άλλο. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 12
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Το μυαλό μας έχει την προδιάθεση να δίνει προτεραιότητα στις πληροφορίες που συλλαμβάνουμε με ένα συγκεκριμένο αισθητήριο όργανο. Και όλα αυτά μπορεί να φαίνεται ότι έχουν μικρή σχέση με την προσωπικό

Το μυαλό μας έχει την προδιάθεση να δίνει προτεραιότητα στις πληροφορίες που συλλαμβάνουμε με ένα συγκεκριμένο αισθητήριο όργανο. Και όλα αυτά μπορεί να φαίνεται ότι έχουν μικρή σχέση με την προσωπικότητά μας, αποκαλύπτουν όμως τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας και επηρεάζουν τον τρόπο που αντιδρούμε και αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα.

Και όχι μόνο αυτό. Η κυρίαρχη αίσθηση έχει μία επιπλέον αξία: αν ξέρουμε ποια είναι, μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Κάνε λοιπόν το παρακάτω τεστ και ανακάλυψε τις πιο ευαίσθητες κεραίες σας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 12
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ