Ζουμερό κρέας στο γκριλ: Μάθε τον τρόπο | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
12:46
7/3/2014

Ζουμερό κρέας στο γκριλ: Μάθε τον τρόπο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μάθε πώς θα ψήσεις στο κρέας στο γκριλ έτσι ώστε να γίνει ζουμερό και γευστικό

Συνήθως το κρέας όταν ψήνεται στο γκριλ γίνεται στεγνό και ξεραίνεται. Τι μπορείς να κάνεις για να το ψήσεις γρήγορα, χωρίς όμως να ξεραθεί; 

Για να μείνει ζουμερό, κόψε το σε λεπτά κομμάτια, ομοιόμορφα μεταξύ τους και ψήσε τα σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για λίγο χρόνο, αφήνοντας παράλληλα το πορτάκι της ηλεκτρικής κουζίνας έλάχιστα ανοιχτό. 

Με τον τρόπο αυτό ο αέρας ανακυκλώνεται και το κρέας βγαίνει ζουμερό και πεντανόστιμο. Δοκίμασέ το!

 

Με πληροφορίες από το περιοδικό Αρμονία 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ