Πατατοκροκέτες, τυροκροκέτες, κροκέτες λαχανικών, ακόμη και ψαριού ή κοτόπουλου έχουν ένα κοινο μυστικό για να γίνουν άψογες!
Πώς θα τηγανίσεις τις αγαπημένες σου κροκέτες λαχανικών, πατάτας, τυριών, ψαριού, κοτόπουλου, χωρίς να χαλάσει το πανάρισμά τους; Ιδού η απορία...
1. Χρησιμοποίησε βαθύ τηγάνι κι αρκετό λάδι έτσι ώστε να βουτήξεις μέσα τις κροκέτες.
2. Για να της τηγανίσεις πάρε μεγάλες λαβίδες και με αυτές κράτα κάθε κροκέτα βουτηγμένη μέσα στο καυτό λάδι για πέντε δευτερόλεπτα.
*** Με την παραπάνω τεχνική θα διατηρήσεις το τραγανό αποτέλεσμα του παναρίσματος ενώ οι κροκέτες σου δε θα κολλήσουν μεταξύ τους και θα ψηθούν ομοιόμορφα.