Τέλειο γουακαμόλε σε 3 λεπτά | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
20:11
17/3/2015

Τέλειο γουακαμόλε σε 3 λεπτά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα νόστιμο ντιπ, που δίνει γεύση και χρώμα στο τραπέζι σου!

Θα χρειαστείς 2-3 ώριμα αλλά όχι παραγινωμένα αβοκάντο, αν είναι προέλευσης Κρήτης ακόμα καλύτερα. Τα κόβεις στη μέση και βγάζεις τα κουκούτσια τους.

Με ένα κουταλάκι του γλυκού αφαιρείς τη σάρκα τους, τη λιώνεις με πιρούνι και προσθέτεις χυμό από 1 γλυκολέμονο (lime), ¼ φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 1 μικρή καυτερή πιπεριά χωρίς τους σπόρους. Προσθέτεις λίγο χοντρό θαλασσινό αλάτι και ανακατεύεις απαλά.

Το γουακαμόλε τρώγεται με διάφορους τρόπους, ωστόσο είναι εξαιρετικά νόστιμο ως ντιπ με ψημένες αραβικές πίτες, νάτσος ή κριτσινάκια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ