Ψητό ή κατσαρόλας; Μάθε πώς θα μαγειρέψεις το κρέας για να είναι σούπερ | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
12:11
9/2/2017

Ψητό ή κατσαρόλας; Μάθε πώς θα μαγειρέψεις το κρέας για να είναι σούπερ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ψητό ή κατσαρόλας;  Βραστό ή στη σχάρα; Ανάλογα με το κομμάτι του κρέατος είναι και η απάντηση. Σου δίνουμε οδηγίες για πιο εύγεστο και μαλακό κρέας όπως το θέλεις!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Στο φούρνο, σχάρα ή τηγάνι: Πρώτης ποιότητας, τρυφερά και με λίγους συνδετικούς ιστούς κομμάτια κρεάτων, όπως π.χ. φιλέτα, μπριζόλες, κόντρα, σπάλα και σπαλομπριζόλες, γίνονται πιο εύγεστα όταν ψήνονται στο φούρνο.

Βραστά ή μαγειρευτά: Αντίθετα, τα δεύτερης ποιότητας, αφυδατωμένα, σκληρά και με μεγάλες ποσότητες συνδετικού ιστού κομμάτια κρέατος, όπως π.χ. κότσι, ποντίκι, στηθοπλευρά, καπάκι, σβέρκος και λάπα, είναι προτιμότερο να γίνονται μαγειρευτά ή βραστά σε μπόλικο νερό, ζωμό ή άλλο υγρό. 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ