Στο τηγάνι η σωστή θερμοκρασία εξασφαλίζει και το τέλειο αποτέλεσμα στο φαγητό. Δες λοιπόν ποιες θερμοκρασίες είναι κατάλληληλες ανάλογα με τα τρόφιμα που θα τηγανίσεις.
Προσοχή! Μην γεμίζεις ποτέ το τηγάνι περισσότερο από το μισό του με λάδι και μην το «τιγκάρεις» με μεγάλη ποσότητα τροφίμων.
Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος η θερμοκρασία του καυτού λαδιού πρέπει να παραμένει όσο το δυνατόν πιο σταθερή. Αν θέλεις να προσθέσεις λάδι ενόσω τηγανίζετε, ρίξε το στα τοιχώματα του τηγανιού και όχι στο κέντρο του.