Μάθε τον τρόπο και φτιάξε μόνη αποξηραμένα μυρωδικά
Για να αποξηράνεις τα φρέσκα μυρωδικά, τα δένεις πρώτα απαλά σε μάτσο, κατόπιν τα βάζεις σε καθαρή χάρτινη σακούλα και τέλος τα κρεμάς ανάποδα.
Όταν πλέον ξεραθούν εμφανώς - ο χρόνος εξαρτάται από το είδος τους - τα τοποθετείς σε καθαρή επιφάνεια κοπής και τα τρίβεις περνώντας από πάνω τους ένα ξύλινο ρολό για άνοιγμα ζύμης ή χοντρό μπουκάλι.
Αφαίρεσε τα κοτσάνια και φύλαξε τα μυρωδικά σε γυάλινα βάζα, ερμητικά κλεισμένα.