Πώς γίνονται οι λουκουμάδες μπακαλιάρου; | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
20:09
17/3/2015

Πώς γίνονται οι λουκουμάδες μπακαλιάρου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δοκίμασέ τους και θα μας θυμηθείς. Mικροί και μεγάλοι θα τους λατρέψουν!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Βάζεις 250 γρ. ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο στο μούλτι και τον χτυπάς μέχρι να ψιλοκοπεί. Στραγγίζεις να φύγουν τυχόν υγρά και χτυπάς ξανά μαζί με 50 γρ. κόκκινο κρεμμύδι ξερό και 1 ματσάκι μαϊντανό.

Προσθέτεις 2 μικρές πατάτες βρασμένες και λιωμένες, 1 αβγό, λίγο μοσχοκάρυδο και ½ κουταλάκι πάπρικα και ζυμώνεις. Αν το μείγμα είναι πολύ μαλακό, το δένεις με 1 κουταλιά φρυγανιά.

Πλάθεις σε μπάλες και τις τηγανίζεις σε καυτό ελαιόλαδο.

Τοποθετείς τους λουκουμάδες σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν και τους σερβίρεις ενόσω είναι ζεστοί. Εξαφανίζονται!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Παγωτο... λιχουδιές!