Ποιόν κιμά να προτιμήσεις & γιατί | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
10:31
7/11/2012

Ποιόν κιμά να προτιμήσεις & γιατί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχεις ακούσει πολλά κι όπως είναι αναμενόμενο έχεις μπερδευτεί.

Ποιός κιμάς είναι προτιμότερος για μπιφτέκια και άλλα φαγητά; Άπαχος ή με λίπος; Ποιό μέρος του μοσχαριού είναι προτιμότερο; Η απάντηση βρίσκεται στο τι εσύ προτιμάς και τι αποτέλεσμα θέλεις να πετύχεις. Ας το δούμε το ζήτημα λίγο πιο αναλυτικά...

Θέλεις δυνατή γεύση στον ουρανίσκο; 

Αν θέλεις γεύση έντονη και δυνατή το λίπος δεν το αποφεύγεις. Τα καλύτερα κομμάτια του μοσχαριού για κιμά σε αυτήν την περίπτωση είναι τα καπάκι, λάπα, σπάλα ή ελιά.

Θέλεις ότι πιο άπαχο;

Ο κιμας από ουρά, νουά ή τρανς είναι η πιο υγιεινή και λιγοθερμιδική επιλογή!

Κάτι ενδιάμεσο υπάρχει; 

Καλά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος με λίγο λίπος είναι το κιλότο και το στρογγυλό.

Με πληροφορίες από το περιοδικό Αρμονία

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ