Περίσσεψε φαγητό από το Πάσχα - Δες πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
19:07
28/4

Περίσσεψε φαγητό από το Πάσχα - Δες πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν πετάμε τίποτα! Ιδού μερικές ''γευστικές'' ιδέες για να μετατρέψεις σε γευστικότατα πιάτα το φαγητό που περίσσεψε από το τραπέζι της Λαμπρής.

Με τα πασχαλινά αβγά μπορείς να κάνεις θαύματα γενικότερα, αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες κάνε κλικ ΕΔΩ για να πάρεις συμβουλές από τον... Τσελεμεντέ.

Το αρνί ή το κατσίκι μπορείς να το φας την επόμενη μέρα και να νομίζεις ότι είναι άλλο φαγητό. Με μια μόνο μικρή παραλλαγή. Φτιάξε μια γευστική σος που ταιριάζει με κρέας, όπως για παράδειγμα σάλτσα με βάση τη μουστάρδα, περίχυσέ το και απόλαυσέ του.
Εναλλακτικά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις γρήγορα και γευστικά σνακ όπως ομελέτα με κρέας ή να το βάλεις ως γέμιση σε σάντουιτς ή και αραβικη πίτα.
Τέλος, αν έχεις διάθεση και χρόνο θα μπορούσες να φτιάξεις απολαυστική κρεατόπιτα

Διάβασε και αυτό: Περίσσεψε κοτόπουλο; 5 νόστιμες ιδέες για να μην το πετάξεις

Αν περίσσεψε πολύ ψωμί μπορείς να το κάνεις από σκορδόψωμο μέχρι... κρουτόν.

Αν έμειναν τα κουλουράκια και έχουν πάρει υγρασία, μπορείς να τα θρυμματίσεις, να τα ανακατέψεις με γιαούρτι ή παγωτό ή να τα χρησιμοποιήσεις για βάση γλυκού όπως το τζιζκέικ.

Οι γαρνιτούρες και οι σαλάτες μπορούν να ξαναμπούν στο τραπέζι όσο δεν έχουν αλλοιωθεί.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ