Μυστικά για αφράτα κεφτεδάκια | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
17:00
27/10/2016

Μυστικά για αφράτα κεφτεδάκια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη μια βγαίνουν σκληρά, την άλλη διαλύονται… Δες τα μυστικά για να ετοιμάσεις κεφτεδάκια σκέτη απόλαυση.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Έτσι πετυχαίνουν τα κεφτεδάκια!

Για να κάνετε τα κεφτεδάκια σας μαλακά και αφράτα, προσθέστε στον κιμά πριν τον ζυμώσετε λίγο γνήσιο ξίδι από κρασί και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Εναλλακτικά, προσθέστε μια κουταλιά σκόνη μπέικιν για κάθε κιλό μείγμα κιμά. Αντίθετα, εάν τα θέλετε αφράτα μεν τραγανά δε, περάστε πρώτα τα κεφτεδάκια σε ελαφρά χτυπημένο ασπράδι και μετά σε τριμμένη φρυγανιά.


Πρώτη δημοσίευση: Περιοδικό Αρμονία, τεύχος 135

Update: Οκτώβριος 2016

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ