Μπισκοτάκια τραγανά ή μαλακά; Αφράτα ή όχι τόσο; Εσύ πώς τα θέλεις;
Σίγουρα η πιστή εκτέλεση της συνταγής είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε το σωστό αποτέλεσμα. Αν όμως η ζαχαροπλαστική είναι το φόρτε σου και η εμπειρία σου στην κουζίνα σε έχουν καταστήσει έξπερτ μάθε πώς με μικρές μετατροπές στην ποσότητα βασικών υλικών όπως το αλεύρι και η ζάχαρη θα πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα για τα μπισκότα σου.
Αν τα μπισκοτάκια σου δε φούσκωσαν καθόλου, πιθανότατα να έχεις βάλει αρκετό βούτυρο ή ζάχαρη, οπότε την επόμενη φορά δοκίμασε να τα μειώσεις λίγο. Αντίθετα αν φούσκωσαν υπερβολικά μάλλον το παράκανες με το αλεύρι και τσιγγουνέυτηκες το βούτυρο και τη ζάχαρη.
Αν τα μπισκοτάκια γίνονται υπερβολικά τραγανά μειώσε το αλεύρι και το βούτυρο την επόμενη φορά ενώ αντίθετα αν τα θέλεις πιο μαλακά αύξησε λίγο την ποσότητα.