Μικρά τρικ για να μαλακώσει το κρέας | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
12:22
14/11/2012

Μικρά τρικ για να μαλακώσει το κρέας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κρέας, ειδικά αν πρόκειται για τα πιο άπαχα μέρη συχνά γίνεται σκληρό με το ψήσιμο και με αποτέλεσμα να "σχοινιάζει".

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Τι μπορείς να κάνεις για να έχεις στα σίγουρα κρέας που λιώνει στο στόμα; Μάθε τα πιο  περίεργα  αλλά αποτελεσματικά τρικ μαγειρικής για κρέας λουκούμι.  Τριά μαγικά συστατικά περιέχουν ένζυμα που μαλ

Τι μπορείς να κάνεις για να έχεις στα σίγουρα κρέας που λιώνει στο στόμα; Μάθε τα πιο "περίεργα" αλλά αποτελεσματικά τρικ μαγειρικής για κρέας λουκούμι. Τριά μαγικά συστατικά περιέχουν ένζυμα που μαλακώνουν τις πρωτεΐνες του κρέατος και έτσι αυτό ψήνεται ταχύτερα και γίνεται πολύ μαλακό. Ποιά είναι αυτά; Για μάθε το...

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ