Μέχρι σήμερα έκοβες την Toblerone λάθος! Να πώς τρώγεται | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
21:21
8/11/2016

Μέχρι σήμερα έκοβες την Toblerone λάθος! Να πώς τρώγεται

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι απίστευτο το πόσα μαθαίνει κανείς από το διαδίκτυο, από την πιο χρήσιμη μέχρι την πιο άχρηστη πληροφορία. Δε γνωρίζουμε - και δε μπορούμε πραγματικά να φανταστούμε - σε ποιά κατηγορία θα κατατάξεις αυτή που σου δίνουμε αλλά η αλήθεια είναι πως για εμένα τουλάχιστον άλλαξε τα δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα έκοβα τη γνωστή σοκολάτα με το σχήμα κώνων, την Toblerone. 

Απο τη Δήμητρα Γκούντρα 

Για τόσα χρόνια δεινοπαθούσα να κόψω τα κομματάκια της διάσημης σοκολάτας κι όπως αποδείχτηκε απλούστατα δεν ήξερα τον τρόπο... Κι ένα μίνι γκάλοπ στο γραφείο, σε φίλους και γνωστούς, απέδειξε πως δεν ήμουν η μόνη... Ευτυχώς δηλαδή γιατί θα ένιωθα ολοκληρωτικά ανόητη (ο πιο light χαρακτηρισμός).

Το να κόψεις τα κομματάκια της σοκολάτας αυτής είναι παχνιδάκι αρκεί να γνωρίζεις την τεχνική. Δες τον λάθος τρόπο (που εγώ για χρόνια ακολουθούσα) αλλά και τον σωστό (που με χαρά ανακάλυψα) στο βίντεο που ακολουθεί. Και μπορεί το μέγεθος της γνωστής σοκολάτας να μίκρυνε - με τα τρολ και τις διαμαρτυρίες να έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο - αλλά ο τρόπος παραμένει ίδιος για εμάς αφού η αλλαγή αφορά μόνο τη Βρετανία!  

Λοιπόν; Δεν είναι παιχνιδάκι; 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ