Γλυκό του κουταλιού: Πώς θα ξέρεις ότι εδεσε το σιρόπι; | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
14:15
25/5/2017

Γλυκό του κουταλιού: Πώς θα ξέρεις ότι εδεσε το σιρόπι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εάν δεν διαθέτεις το ειδικό θερμόμετρο, απλώς...

 στάξε σε ένα ποτήρι με νερό 2-3 σταγόνες από το σιρόπι. Εάν γίνουν σβόλοι, τότε είναι έτοιμο. Εναλλακτικά ρίξε λίγο σιρόπι σε ένα πιατάκι και άφησέ το να κρυώσει. Αν γέρνοντας το πιατάκι το σιρόπι κυλά δύσκολα, τότε έδεσε, αν όχι, χρειάζεται λίγο βράσιμο ακόμη!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ