Γιατί δεν πρέπει να βάζεις το γάλα και τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
17:12
6/6

Γιατί δεν πρέπει να βάζεις το γάλα και τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εσύ πώς τακτοποιείς το ψυγείο σου;

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τα αυγά και το γάλα είναι από τα πιο ευάλωτα προϊόντα στις αλλαγές θερμοκρασίας και αυτό έχει επιπτώσεις στην ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Και αυτό είναι το πρόβλημα όταν τα αποθηκεύεις στην πόρτα του ψυγείου: οι θερμοκρασίες είναι πιο υψηλές και τείνουν να αλλάζουν περισσότερο από άλλες περιοχές του ψυγείου, ειδικά όταν ανοίγει η πόρτα.

Η λύση: τοποθέτησε τα αυγά και το γάλα στο κύριο μέρος του ψυγείου, όπου οι θερμοκρασίες είναι πιο κρύες και πιο σταθερές.

Αν τα αυγά τα αποθηκεύσεις με την κανονική τους συσκευασία, θα κρατήσουν την καλύτερη ποιότητα για περίπου 3 έως 5 εβδομάδες. Κατά το διάστημα αυτό, η ημερομηνία «πώλησης» ή «λήξης» όπως αναγράφεται πάνω δεν χρειάζεται να σε απασχολεί γιατί τα αυγά θα εξακολουθούν να είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση, με την προϋπόθεση ότι δεν είναι ραγισμένα ή αλλοιωμένα.

Το γάλα που έχει διατηρηθεί αποκλειστικά στον κυρίως χώρο του ψυγείου θα παραμείνει αναλοίωτο μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.

Γενικότερα, αν θέλεις απλές οδηγίες για την καλύτερη οργάνωση του ψυγείου σου
πάτησε στον σύνδεσμο εδώ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ