Για να μη στεγνώσει το κρέας | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
12:02
22/10/2009

Για να μη στεγνώσει το κρέας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Για να μη στεγνώσει το συκώτι εσωτερικά, πριν το τηγανίσετε μαρινάρετέ το για 2 ώρες μέσα σε γάλα.

Για να μη στεγνώσει το συκώτι εσωτερικά, πριν το τηγανίσετε μαρινάρετέ το για 2 ώρες μέσα σε γάλα.

Προσθέτετε το αλάτι στην κατσαρόλα πάντα αφού έχει αρχίσει να βράζει το νερό. Στο κρύο νερό επιβραδύνεται η βράση.

Για να σερβίρετε κατάλευκο ρύζι, στύψτε λίγο λεμόνι στο νερό. Μην ανακατεύετε ποτέ το ρύζι στην κατσαρόλα.

Όταν διαλέγετε χοιρινό, προσέξτε το λίπος να μην είναι κίτρινο, κάτι που υποδηλώνει ότι ήταν γέρικο ζώο και το κρέας του σκληρό.

Για να έχουν ο αρακάς, το μπρόκολο και τα φασολάκια το έντονο πράσινο χρώμα των διαφημίσεων, απλώς μην κλείνετε τελείως το καπάκι της κατσαρόλας.

Πετάξτε ένα ασπράδι αβγού στο ήδη χρησιμοποιημένο για τηγάνισμα λάδι, θα τραβήξει τα πάντα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ