Για να μη σβολιάσει η σοκολάτα. | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
12:05
4/3/2010

Για να μη σβολιάσει η σοκολάτα.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Για να μη σβολιάσει η σοκολάτα που λιώνετε, ρίξτε 1 κουταλιά σούπας βούτυρο όσο είναι ακόμα ζεστή και ανακατέψτε την.

Για να μη σβολιάσει η σοκολάτα που λιώνετε, ρίξτε 1 κουταλιά σούπας βούτυρο όσο είναι ακόμα ζεστή και ανακατέψτε την.

Εάν το κρέας που βράζετε είναι λίγο σκληρό, προσθέστε 1 κουταλιά σούπας ξίδι στο νερό και θα γίνει πιο τρυφερό.

Για να ξεφλουδίσετε εύκολα τα κάστανα, αφήστε τα μισή μέρα στην κατάψυξη, ρίξτε τα μετά σε βραστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και ύστερα σε κρύο νερό.

Πριν βάλετε τις μπριζόλες στη σχάρα ρίξτε στα αναμμένα κάρβουνα αρωματικά φυτά, όπως θυμάρι, δάφνη, ρίγανη κ.λπ. Θα δώσουν ένα ευχάριστο άρωμα στις μπριζόλες.

Αντικαταστήστε την μπεσαμέλ στα ογκρατέν με ένα μείγμα από χτυπημένους κρόκους με κρέμα γάλακτος και τριμμένο τυρί. Τα φαγητά σας θα πάρουν όμορφο χρώμα και πολύ πιο ελαφριά γεύση.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ