Εύκολος τρόπος για να στολίσεις ένα κέικ με πολύχρωμη τρούφα (vds) | κουζινα , συμβουλες | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
10:40
27/3/2016

Εύκολος τρόπος για να στολίσεις ένα κέικ με πολύχρωμη τρούφα (vds)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια εντυπωσιακή ιδέα δεν είναι απαραίτητα και δύσκολη. Αν σου αρέσει το πολυχρωμο κέικ της φωτογραφίας, τα νέα είναι καλά για εσένα: φτιάχνεται στο πι και φι χωρίς κόπο αρκεί βέβαια να γνωρίζεις τον τρόπο! 

Ξεκινάμε... 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Γι' αρχή φτιάχνεις τη βάση που δεν είναι άλλη από ένα απλό κέικ με συνταγή της αρεσκείας σου (κέικ βανίλια, ποροκάλι, σοκολάτα ή ότι άλλο θέλεις δεν έχει σημασία). Το βασικό είναι το κέικ να μην είναι ρευστό αλλά σταθερό οπότε ξέχνα αυτά με τη ρευστή σοκολάτα ή όσα έχουν μορφή μπράουνις.

Αφού κρυώσει ξεκινάει η διαδικασία του στολισμού (οδηγίες & βίντεο στην επόμενη σελίδα)

 

Γι΄αρχή φτιάξε ένα φρόστινγκ ή απλα σαντιγί με την οποία θα αλείψεις τα πλαινά μέρη του κέικ. Σε μια λεία επιφάνεια πχ στον πάγκο ή το τραπέζι, στρώσε τρούφα και στη συνέχεια πέρνα από πάνω το πασαλειμένο κέικ. Η τρούφα θα κολλήσει στα πλαινά ομοιόμορφα... Στη συνέχεια απλώνεις την υπόλοιπη σαντιγί στην κορυφή, πασπαλίζεις με την υπόλοιπη τρούφα και έτοιμο το πολύχρωμο κέικ! 

Θα καταλάβεις καλύτερα τη διαδικασία αν τη δεις στο βίντεο! Το φανταζόσουν τόσο εύκολο; 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ