4 τρόποι για να μαλακώσει το βούτυρο
Μάθε μερικά τεχνάσματα για να μαλακώσει το βούτυρο, ακόμη κι αν ξέχασες να το βγάλεις έγκαιρα από το ψυγείο.
Μερικές συνταγές απαιτούν τη χρήση βουτύρου σε θερμοκρασία δωματίου, τουτέστιν πρέπει να το έχεις βγάλει από το ψυγείο τουλάχιστον μια ωρίτσα πριν την εκτέλεση της συνταγής. Τι γίνεται όμως αν το ξεχάσεις; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να το χρησιμοιήσεις παγωμένο, διότι η συνταγή δε θα πετύχει. Πώς μπορείς να μαλακώσεις το βούτυρο εύκολα και γρήγορα;
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ