Η νέα μορφή απιστίας δεν σχετίζεται με το σεξ | σχεσεις & sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX
21:30
11/10/2018

Η νέα μορφή απιστίας δεν σχετίζεται με το σεξ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όσο και να μην το πιστεύεις, είναι αλήθεια.

Ποιος είπε ότι κάθε είδους απιστία σε μία σχέση περιλαμβάνει τη σεξουαλική πράξη; Όπως φαίνεται, υπάρχουν πολλές μορφές απιστίας, μία εκ των οποίων παρουσιάζει δραματική αύξηση τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για την οικονομική απιστία. Πρόκειται για μία νέα τάση η οποία έχει οδηγήσει ουκ ολίγα ζευγάρια στον χωρισμό, ακόμα και στο διαζύγιο.

Ως «οικονομικά άπιστοι» σύντροφοι ορίζονται εκείνοι που χρησιμοποιούν μέρος των κοινών εσόδων του ζευγαριού για προσωπικά τους έξοδα –κυρίως έξοδα που προκύπτουν από δικούς τους εθισμούς- ή όσοι απλά αποκρύπτουν ορισμένα από το έσοδά τους προκειμένου να… μην τα μοιραστούν.

Αυτό το διάβασες; Σε αυτές τις χώρες ζουν οι πιο άπιστες γυναίκες του κόσμου

Σε πολλές περιπτώσεις, οι καβγάδες είναι αναπόφευκτοι όταν ο ένας σύντροφος διαπιστώνει να λείπουν χρήματα από το κοινό ταμείο ή όταν ανακαλύπτει «κρυφά έσοδα» του άλλου.

Τον θυμό διαδέχεται η ανασφάλεια και η έλλειψη εμπιστοσύνης, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα σχέσεων αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ένα ζευγάρι οδηγείται στο φινάλε.

Αυτό που φτάνει την κατάσταση στα άκρα, είναι συνήθως η άρνηση του οικονομικά άπιστου πως έχει προβεί στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται από τον σύντροφό του.

Αν πάλι παραδεχτεί το λάθος του, η υπόσχεση πως κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί είναι βέβαιη, ωστόσο στην περίπτωση που αποκρύπτει ποσά λόγω κάποιου είδους εθισμού του (όπως λόγου χάρη ο τζόγος ή το εμμονικό shopping) το μόνο βέβαιο είναι πως θα ξανασυμβεί.

Διάβασε κι αυτό: 16 διάσημοι γάμοι που χάλασαν λόγω... απιστίας - Οι φήμες & τα ντοκουμέντα! [photos]

Δυστυχώς, η οικονομική απιστία έχει μπει για τα καλά στα σπίτια χιλιάδων ζευγαριών με τους συμβούλους γάμου να προειδοποιούν πως τα πράγματα είναι ανησυχητικά σοβαρά…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ