SEX

Οι σκέψεις που ακυρώνουν τον οργασμό σου

04.11.2010
Κάνεις σεξ συχνά κι όμως η συνάντηση με τον οργασμό δεν λέει να έρθει. Και να πεις πως φταίει εκείνος; Όχι, μια χαρά λειτουργεί και το πάνω και το κάτω κεφάλι του. Μήπως κάνεις εσύ μικρά λαθάκια που μπλοκάρουν τον οργασμό σου; Μάθε ποιά είναι τα λάθη που κάνεις πάνω στο σεξ και που σου κοστίζουν την απόλαυσή σου.

Κάνεις σεξ συχνά κι όμως η συνάντηση με τον οργασμό δεν λέει να έρθει. Και να πεις πως φταίει εκείνος; Όχι, μια χαρά λειτουργεί και το πάνω και το κάτω κεφάλι του. Μήπως κάνεις εσύ μικρά λαθάκια που μπλοκάρουν τον οργασμό σου; Μάθε ποιά είναι τα λάθη που κάνεις πάνω στο σεξ και που σου κοστίζουν την απόλαυσή σου.

1. Ανησυχείς για τα περιττά σου κιλά: ευτυχώς στην χώρα μας, μπούργκα δεν φοράμε. Οπότε, ο καλός σου σε έχει δει σε όλο σου το μεγαλείο, προτού πέσει στο κρεβάτι μαζί σου. Αν έχεις μερικά παραπανίσια κιλά, εκείνος το έχει δει και δεν τον έχει πειράξει. Τη στιγμή της επαφής, το τελευταίο που τον απασχολεί είναι το φούσκωμα στην κοιλίτσα σου! Εκείνος αλλού είναι επικεντρωμένος την ώρα του σεξ. Κάνε το ίδιο μπας και περάσεις κι εσύ καλά!

Για να νιώσεις καλύτερα: προτίμησε στάσεις που κρύβουν τα κιλά και σε λεπταίνουν, όπως η κλασική ιεραποστολική.

Απόφυγε: να κλείσεις τελείως τα φώτα γιατί κι εκείνος μια χαρά έχει, να σε βλέπει γυμνούλα!

2. Νομίζεις πως το στήθος σου είναι μικρό ή πεσμένο: γενικά η όψη του στήθους σου σε απασχολεί πολύ περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε. Δεν είσαι δα και μοντέλο της Victoria's Secret για να σκας τόσο με το μέγεθος ή με το πόσο στητό είναι! Τα πράγματα είναι απλά: οι άντρες λατρεύουν το στήθος σου, όπως κι αν είναι!

Για να νιώσεις καλύτερα: φόρα το σούπερ ενισχυτικό σουτιέν σου μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Απόφυγε: όμως να το παρακάνεις με την ενίσχυση γιατί εκείνος άλλα θα περιμένει κι άλλα θα δει τελικά.

3. Πιστεύεις πως δεν είσαι αρκετά υγρή, σφιχτή, ευλύγιστη...: και γενικά έχεις την ισχυρή πεποίθηση πως δεν είσαι εξίσου καλή στο κρεβάτι με τις προηγούμενες ερωμένες του. Η αλήθεια είναι πως το σεξ για τα αγόρια είναι όπως η πίτσα. Κανείς τους δεν μπορεί να πει όχι στην πίτσα, ακόμα κι αν φάει ένα κομμάτι ή ένα ολόκληρο ταψί! Το θέμα είναι αν εσύ θα δώσεις το κάτι παραπάνω, το έξτρα τυρί ή το έξτρα μπέικον!

Για να νιώσεις καλύτερα: διάβασε τα sex tips του WomenOnly και γίνε εξπέρ στον έρωτα.

Απόφυγε: να τον ρωτάς αν είσαι η καλύτερη που είχε, γιατί τούτη την ερώτηση ούτε κι εσύ θέλεις να στην κάνουν. Εναλλακτικά ρώτησέ τον αν το ευχαριστήθηκε κι αν θα ήθελε να δοκιμάσετε κάτι ακόμα!

4. Ανησυχείς για το πώς δείχνει το πρόσωπό σου όταν κορυφώνεις: μήπως είσαι υπερβολική, μήπως την ώρα του οργασμού δείχνεις πιο άσχημη ή μπας και ξέβαψε το μολύβι ματιών. Η αναλογία είναι η εξής: ό,τι βλέπεις εσύ, το μεγαλοποιείς κατά 50%, ενώ ότι βλέπει εκείνος το ελαχιστοποιεί κατά 90%. Εκείνος είναι πολύ απασχολημένος τη στιγμή του σεξ με τις ρώγες σου, οπότε σταμάτα ν' ανησυχείς και απόλαυσέ το. Άσε που όσο πιο υπερβολική είσαι ,τόσο θα τον εξιτάρεις.

Για να νιώσεις καλύτερα: απόφυγε το βαρύ μέικαπ, αφού όσο πιο φυσική είσαι, τόσο πιο πολύ θα του αρέσεις.

Απόφυγε: να σκέφτεσαι τις ατέλειές σου πάνω στο ερωτικό παιχνίδι, γιατί ο οργασμός δεν θα έρθει!

5. Ανησυχείς για το πως μυρίζεις εκεί κάτω: δεν είναι τυχαίο που πολλές γυναίκες αποφεύγουν να δεχτούν το στοματικό από τον παρτενέρ τους επειδή δεν τους αρέσει η μυρωδιά στη μικρή τους περιοχή. Αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα υγείας, εντάξει να δεχτούμε τις υπεκφυγές σου. Αν πάλι ντρέπεσαι, ξεπέρνα τις ντροπές. Εκείνος διασκεδάζει πολύ εκεί κάτω.

Για να νιώσεις καλύτερα: περιποιήσου την περιοχή σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και όλα θα πάνε καλά.

Απόφυγε: να δημιουργήσεις εκεί κάτω, το δάσος του Σειχ Σου. Αντί να σε απασχολεί η μυρωδιά, αποτρίχωσε σωστά και όμορφα την περιοχή για να μην σταματάει να την επισκέπτεται ο καλός σου.

6. Πιστεύεις ότι μπορεί να σου ξεφύγει κάποιος περίεργος θόρυβος: δεν υπάρχει άντρας που να μην λατρεύει κάθε θόρυβο που συνδέεται με το σεξ. Όσο περισσότεροι οι θόρυβοι, τόσο το καλύτερο. Οπότε σταμάτα ν' ανησυχείς.

Για να νιώσεις καλύτερα: βάλε να παίζει λίγη μουσικούλα και απελευθερώσου.

Απόφυγε: να κάνεις σεξ στα μουγκά, εκτός κι αν αυτό αποτελεί ερωτικό παιχνιδάκι των δύο σας.

7. Ανησυχείς πως δεν κάνεις τα σωστά πράγματα στο κρεβάτι: στο σεξ δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Φυσικά, κι εκείνος δεν έχει την απαίτηση (ούτε πραγματικά θέλει) να κάνεις έρωτα σαν να ήσουν διάσημη πορνοστάρ. Το πορνό δεν έχει σχέση με το πραγματικό σεξ και μάλιστα 95% το πορνό δείχνει κακό σεξ. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να περιμένεις πως το σεξ μεταξύ σας πρέπει να θυμίζει καυτές σκηνές του σινεμά, γιατί εκεί υπάρχει φωτισμός, γυρίσματα ξανά και ξανά και μπόλικο μοντάζ.

Για να νιώσεις καλύτερα: γυρίστε τη δική σας ταινιούλα και δείτε την κατόπιν μαζί.

Απόφυγε: να του δώσεις κόπια της ταινίας αυτής!

8. Ανησυχείς μήπως χάσει τη στύση του: και φυσικά αν τύχει να την χάσει, κατηγορείς τον εαυτό σου που συνέβη αυτό. Όλοι έχουμε μέρες που κάνουμε σεξ και δεν είναι τόσο σούπερ όπως άλλες φορές. Εσύ απλά προσπάθησε να είσαι όσο πιο σέξι μπορείς, για να διατηρείς και τη στύση του στα ύψη. Γιατί αν εκείνος βλέπει πως όλο κάτι σε απασχολεί και δεν περνάς καλά στο κρεβάτι μαζί του, τι στύση περιμένεις να έχει;

Aπό τη Rozalinda