SEX

Πριβέ μαθήματα επιχείλιας ηδονής

11.07.2011
Παρόλο που εσύ ασχολείσαι σχολαστικά και με αυξημένο ζήλο με το πέος του και τα φιλιά σε αυτό, εκείνος δεν λέει να κατέβει στη δική σου μικρή περιοχή. Ακόμα, κι αν σε τιμήσει, δεν φαίνεται να το κάνει με ζήλο και κυρίως δεν έχει το αποτέλεσμα που θα ήθελες. Όμως; τι μπορείς να κάνεις για να κελαηδήσεις με τα φιλιά του; Ακολούθησε τα βασικά κλειδιά για ένα στοματικό (από εκείνον σε εσένα) που θα σε οδηγήσει στα μονοπάτια της ηδονής.

Παρόλο που εσύ ασχολείσαι σχολαστικά και με αυξημένο ζήλο με το πέος του και τα φιλιά σε αυτό, εκείνος δεν λέει να κατέβει στη δική σου μικρή περιοχή. Ακόμα, κι αν σε τιμήσει, δεν φαίνεται να το κάνει με ζήλο και κυρίως δεν έχει το αποτέλεσμα που θα ήθελες. Όμως; τι μπορείς να κάνεις για να κελαηδήσεις με τα φιλιά του; Ακολούθησε τα βασικά κλειδιά για ένα στοματικό (από εκείνον σε εσένα) που θα σε οδηγήσει στα μονοπάτια της ηδονής.

Βήμα Πρώτο: όπως σε κάθε ερωτικό παιχνίδι, έτσι και στα φιλιά του στην ευαίσθητη περιοχή σου, σημαντικό ρόλο παίζει η διέγερση. Αν θα επιχειρήσει για πρώτη φορά το στοματικό, ενθάρρυνε τον και ζήτα του να επικεντρωθεί σε διάφορα σημεία του σώματός σου, προτού κατέβει χαμηλά.. Ας ξεκινήσει με φιλιά και χάδια, στα χείλη, στα πόδια, στο εσωτερικό μέρος των μηρών και στη συνέχεια ας περάσει στο κυρίως πιάτο.

Βήμα Δεύτερο: αν και συζητάμε για την ευχαρίστηση που θα σου προσφέρει στοματικά, αυτό δεν σημαίνει ότι το μόνο που θα χρησιμοποιήσει είναι η γλώσσα ή τα χείλη του. Εκτός από την διείσδυση που μπορεί να έρθει αργότερα, μετά τον οργασμό που θα σου προσφέρει στοματικά, έχει τη δυνατότητα να βάλει στο παιχνίδι από την καυτή του ανάσα μέχρι και κάποια από τα δάχτυλά του. Αξίζει να του επισημάνεις την προοπτική αυτή και δεν θα χάσεις.

Βήμα Τρίτο: η αιδοιολειξία αποτελεί ένα από τα προκαταρκτικά του σεξουαλικού παιχνιδιού. Αυτό οφείλει να το θυμάται ο αγαπημένος σου και να μην προσπαθήσει με τη βία να σου ανοίξει τα ποδαράκια. Σκοπός του είναι να σου προσφέρει απόλαυση και ηδονή μέσα από τα προκαταρκτικά για να περάσετε και στο κυρίως πιάτο. Τα πόδια σου θα ανοίξουν από μόνα τους μετά από μερικά σωστά χάδια.

Βήμα Τέταρτο: ζήτα του να υγράνει την άκρη της γλώσσας και τα χείλια του πριν ακουμπήσει την κλειτορίδα. Σε όλα τα παιχνίδια, όπως και σε αυτό, απαραίτητη κρίνεται η λίπανση. Εκτός από το στόμα και τη γλώσσα, υγρά θα πρέπει να είναι και τα δαχτυλάκια του. Αν δεν το πιάσει το νόημα, πάρε ένα δάχτυλό του, βάλτο στο στόμα σου και δείξτου τι θα πει λίπανση.

Βήμα Πέμπτο: οι κινήσεις του εκεί κάτω, μπορούν και πρέπει να περιγραφούν σαν ένας συνδυασμός δακτύλων, γλώσσας και χειλιών. Αρχικά, ζήτα του να διαγράψει κύκλους με τη γλώσσα του στην ευρύτερη περιοχή του αιδοίου. Ταυτόχρονα, μπορεί να πιέζει με τα χείλη ή το δάχτυλο την κλειτορίδα σου. Στο παιχνίδι καλό είναι να υπάρχουν και μερικά δαγκώματα στο μέσα μέρος των μηρών αλλά και η αίσθηση της καυτής του ανάσας πάνω στο αιδοίο. Εκεί, μπορεί να πει ναι και σε μια ακόμα άκρως ηδονική στιγμή για εσένα, ρουφώντας τους χυμούς σου.

Βήμα Έκτο: τώρα που έχεις υγρανθεί και αρχίζει να το απολαμβάνεις, εκείνος πρέπει να συνεχίσει., βάζοντας στο παιχνίδι και τα δύο του δάχτυλα που θα εισχωρήσουν στον κόλπο σου. Φρόντισε να είσαι αρκετά υγρή, προτού επιτρέψεις την είσοδο των δακτύλων του για να αποφύγεις τυχόν τραυματισμούς. Τα υπόλοιπα δάκτυλά του μπορούν να ασχολούνται με την τριβή της κλεριτορίδας σου, κίνηση που θα σε εκτοξεύσει στα ουράνια.

Βήμα Έβδομο: στο σημείο αυτό, πρωταγωνιστικό ρόλο θα πρέπει να λάβουν και τα χείλια του. Αυτά, πρέπει να λειτουργήσουν σαν ένας μικρός δονητής, αγκαλιάζοντας την κλειτορίδα σου. Δυναμικά αλλά απαλά θα πρέπει να μουγκρίζει και να φυσά καθώς σε αγγίζει απαλά με τα χείλια του.

Βήμα Όγδοο: ενώ το παιχνίδι έχει ανάψει για τα καλά και ενώ βρίσκεσαι στο δρόμο για τον οργασμό, είναι στο χέρι σου να τον κρατήσεις στην μικρή σου περιοχή. Μην είσαι ντροπαλή και δείξε πόσο διασκεδάζεις με αυτά που σου κάνει με το στόμα του. Βογγητά, αχα και βαχ και οτιδήποτε δείχνει την ευχαρίστησή σου επιβάλλονται για να τον εμψυχώσεις να συνεχίσει το έργο που έχει αναλάβει.

Βήμα Ένατο: λίγο πριν τελειώσεις, ζήτα του να συνεχίσεις με μεγαλύτερη ένταση τα φιλιά και χάδια. Δεν πρέπει να σταματήσει αυτό που κάνει ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Φυσικά, είναι σημαντικό να αναπνεύσει σωστά, όπως κάνεις κι εσύ στην αντίστοιχη περίπτωση και για να μην πνιγείς.

Βήμα Δέκατο: μην ανησυχήσεις να δεν καταφέρει να ολοκληρώσεις την πρώτη φορά που θα σε περιποιηθούν τα χειλάκια του. Εσύ οφείλεις να πεις ότι ήταν μια ευχάριστη εμπειρία και την επόμενη φορά (που πρέπει να υπάρξει) θα τα καταφέρετε καλύτερα και οι δύο.