SEX

Ο λόγος για τους οποίους πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν σεξ σε εξωτερικούς χώρους

22.02.2021
Ο λόγος για τους οποίους πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν σεξ σε εξωτερικούς χώρους
Εσύ θα το δοκίμαζες;

Το κρεβάτι ανέκαθεν αποτελούσε το πιο συχνό και βολικό μέρος για σεξ, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να πειραματίζονται εκτός κρεβατοκάμαρας, ακόμα και εκτός σπιτιού. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό; Η αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε ή να δώσουμε προσοχή σε κάτι, είναι εύκολο να χαθεί το ενδιαφέρον. Μάλιστα, ακόμα και αν μια αλλαγή παραμείνει για κάποιο διάστημα, τη συνηθίζουμε και σταματά να μας υποκινεί. Η αλλαγή μπορεί επίσης να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία. Το σεξ στο κρεβάτι κάποιου μπορεί να μας φαίνεται πιο οικείο, αλλά αν το σεξ είναι οικείο σε μια καθιερωμένη και μακροχρόνια σχέση, μπορεί να γίνει ρουτίνα και να καταλήξει βαρετό.

Αυτό το είδες; Τα best-selling Sex Toys… και bye-bye μονοτονία

Σε μια μελέτη που έγινε σε 2.000 Αμερικανούς, το 76% των συμμετεχόντων είπαν ότι είχαν κάνει σεξ έξω, με τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες να είναι τα αυτοκίνητα, οι αυλές, οι παραλίες και οι στάσεις ανάπαυσης στους αυτοκινητοδρόμους. Επίσης, το 58% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι το σεξ σε εξωτερικούς χώρους τους έκανε πιο ευτυχισμένους στη σχέση τους, το 69% είπε ότι είχαν κάνει σεξ σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαν να συλληφθούν και το 23% είπε ότι είχαν παγιδεύτηκαν. Κοινός παράγοντας των περισσότερων από αυτούς, είναι ότι η εμπειρία αυτή τους έφερε πιο κοντά με τον ή την παρτενέρ τους.

Αυτό που αξίζει να τονιστεί, είναι πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει με προσοχή και να μην προσβάλλονται άνθρωποι του περιβάλλοντος.