SEX

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: 6 σέξι ιδέες για να δείτε το lockdown με άλλο μάτι

14.02.2021
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: 6 σέξι ιδέες για να δείτε το lockdown με άλλο μάτι
Picture this που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι: Αφού έχεις πάρει τηλέφωνο έναν μήνα νωρίτερα για να κλείσεις τραπέζι, εσύ και ο καλός σου βρίσκεστε στριμωγμένοι σε ένα σνομπ εστιατόριο, όπου πληρώνετε υπερβολικά πολλά χρήματα για υπερβολικά μικρές μερίδες φαγητου και περιβάλλεστε από αγνώστους, όπου δεν μπορείτε να ακούσετε ούτε τον εαυτό σας να σκέφτεται. Ε, μη σκας. Δεν θα το ζήσεις έτσι κι αλλιώς. Ας όψεται το lockdown. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις όμορφα στο σπίτι. Το αντίθετο μάλιστα. Σίγουρα κάτι θα έχεις "σκαρώσει" όμως σε περίπτωση που "δεν", ιδού μερικές ιδέες της τελευταίας στιγμής για να εμπνευστείς. Και ναι, σε αυτό το κείμενο, ο προσανατολισμός είναι πιο... ερωτικός. Για την υπόλοιπη μέρα κάνε κλικ εδώ και χρόνια πολλά !

Κάντε ένα μασάζ ζευγαριού

Μερικές φορές, το καλύτερο ερωτικό παιχνίδι δεν είναι σεξουαλικό. είναι αισθησιακό. Ανάψτε μερικά κεριά, βάλτε μια χαλαρωτική μουσική, πιάστε τα λάδια και τις λοσιόν για μασάζ και παίξτε το μασέρ. Μάθετε για τα αισθησιακά σημεία ο ένας του άλλου και ενισχύστε τη σεξουαλική ένταση.

Παιχνίδι ρόλων

Μετά από μήνες φορώντας φόρμες και κολάν, απλά το να φορέσεις ένα τζιν στο σπίτι μπορεί να φανεί σαν να παίζεις ρόλο. Πλάκα πλάκα, το να φέρεις λίγη δημιουργικότητα και φαντασία στο κρεβάτι, είναι ένας σούπερ σέξι τρόπος για να κάνετε μαζί τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα. Προγραμματίστε μαζί τους ρόλους σας εκ των προτέρων, ώστε να μπορέσετε πραγματικά να προσπαθήσετε να ντυθείτε και να ερμηνεύσετε τους χαρακτήρες.

Διάβασε και αυτό: Βαλεντίνος στην καραντίνα: Πώς να περάσετε μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι

Αισθησιακή βραδιά σπα

Φέρε το σπα στο σπίτι σου. Κάντε ένα ζεστό ντους μαζί, κάνοντας αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια. Άναψε κεριά γύρω από το κρεβάτι σου και δημιούργησε μια γαλήνια και σέξι ατμόσφαιρα. Προσφέρετε ο ένας στον άλλο μερικές θεραπείες σπα στο σπίτι (μάσκες προσώπου, απολέπιση σώματος) για να κάνετε ο ένας απαλό το δέρμα του άλλου.

Διαβάστε σκηνές σεξ από ερωτικά μυθιστορήματα

Είναι αισθησιακό να ακούς σέξι ιστορίες. Λοιπόν, βρείτε μαζί ένα κομμάτι από ερωτικό βιβλίο για να το διαβάσετε. Είτε πρόκειται για ποίημα είτε απόσπασμα από μυθιστόρημα, βρείτε κάτι που σας ενθουσιάζει. Το να μοιράζεσαι σέξι ιστορίες που σε αναστατώνουν είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μάθεις για τις επιθυμίες του άλλου.

Παίξτε ένα σέξι παιχνίδι

Πιάστε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και καθήστε άνετα στο σαλόνι για μια σέξι βραδιά παιχνιδιού. Ερωτικά ζάρια, στριπ πόκερ, αλήθεια ή θάρρος - οι επιλογές είναι ατελείωτες. Και το «έπαθλο» μπορεί να είναι καυτό.

Δοκιμή γεύσης με δεμένα μάτια

Για να τροφοδοτήσετε στην κυριολεξία και τη σεξουαλική σας όρεξη, δέστε τα μάτια σας και διαδοχικά δώστε ο ένας τον άλλον να δοκιμάσει μερικές νόστιμες λιχουδιές. Σοκολάτες, μούρα, καραμέλες, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Κάπου το έχεις ξαναδεί αυτό, έτσι δεν είναι;

(Γυμνή) Επίδειξη μόδας

Ίσως το καλύτερο μέρος της ντυσίματος είναι να γδυθείς. Διαλέξτε όμορφα ρούχα ο ένας για τον άλλον (συμπεριλαμβανομένων των καυτών εσώρουχων) και προσφέρετε ο ένας στον άλλο μια επίδειξη μόδας στο σπίτι. Βγάλτε μαζί τα ρούχα και συνεχίστε γυμνοί. Πόντοι μπόνους για φωτογράφιση.