SEX

Τι χρώμα δεν πρέπει να βάψεις την κρεβατοκάμαρά σου αν θέλεις να κάνεις καλύτερο σεξ

05.09.2018
Τι χρώμα δεν πρέπει να βάψεις την κρεβατοκάμαρά σου αν θέλεις να κάνεις καλύτερο σεξ
Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων είναι σαφείς: Το χρώμα της κρεβατοκάμαράς μας επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική μας ζωή.

Έρευνες ετών και συζητήσεις με ζευγάρια που καταλήγουν σε σύμβουλο σχέσεων για να καταφέρουν να σώσουν τον γάμο τους έχουν βοηθήσει τους επιστήμονες και τους αναλυτές να καταλήξουν σε ένα γενικό συμπέρασμα όσον αφορά στη αντίδραση των συντρόφων στο κρεβάτι ανάλογα με το χρώμα το οποίο κατακλύζει τον χώρο.

Και να πώς έχουν τα πράγματα.

Διαβάστε ακόμη: Σεξ συναδέλφων: Τα 10 πιο «καυτά» επαγγέλματα στα οποία το συναντάμε συχνότερα

Δυστυχώς, υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο χρώμα το οποίο όσο classy κι αν θεωρείται για τους διακοσμητές, οι σύμβουλοι σχέσεων δεν το θέλουν με τίποτα στην κρεβατοκάμαρά μας. Ο λόγος; Καταστρέφει την όρεξή μας για σεξ πριν καν το καταλάβουμε.

Πρόκειται για το αγαπημένο όλων μας γκρι χρώμα, το οποίο θεωρείται εξαιρετική επιλογή για ένα χαμηλών τόνων υπνοδωμάτιο. Δυστυχώς, όμως, στο σεξουαλικό μας κομμάτι μόνο κακό φέρεται να κάνει. Καναδική μελέτη στην οποία συμμετείχαν 2.000 εθελοντές κατέληξε στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα.

Από την άλλη, υπάρχουν χρώματα που αυξάνουν την όρεξή μας για σεξ και μας κάνουν να αισθανόμαστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ποια είναι αυτά; Το μωβ (πρώτο και καλύτερο!), το κόκκινο και το μπλε.

Διαβάστε ακόμη: Επιστημονική ανάλυση: Τόσο σεξ πρέπει να κάνεις ανάλογα με την ηλικία σου

Αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις ένα από τα τρία, αξίζει να μάθεις πως έρευνες θέλουν τα ζευγάρια με μωβ χρώμα στους τοίχους του υπνοδωματίου τους να κάνουν κατά 3,5 φορές περισσότερο σεξ.

Αμφιβάλλεις ακόμα;