SEX

Καλοκαίρι και σεξ: 6 tips για μεγαλύτερη απόλαυση

13.08.2018
Καλοκαίρι και σεξ: 6 tips για μεγαλύτερη απόλαυση
Ζήσε τον πιο σέξι Αύγουστο της ζωής σου με αυτά τα έξι βήματα

Ήλιος, καθαρός αέρας, και απεριόριστος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Βρισκόμαστε στην κορύφωση του καλοκαιριού και η σεξουαλική μας ενέργεια είναι πιο δυνατή από ποτέ. Γιατί; Για όλα φταίει η βιταμίνη D. "Η έκθεση στο φως του ήλιου μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της χημικής σεροτονίνης, η οποία μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη διέγερση", εξηγεί ο Ash Nadkarni, ψυχίατρος και καθηγητής στην Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ.

Χρησιμοποίησε αυτές τις συμβουλές για να απολαύσεις ακόμη περισσότερο το έτερον σου ήμισυ στον ήλιο, ή σε ένα κλιματιζόμενο υπνοδωμάτιο, αν αυτό είναι περισσότερο του στυλ σου:

Διάβασε επίσης: Hilaria Baldwin: Αυτή είναι η άσκηση που εξασφαλίζει καλύτερο σεξ [video]

1. Aν το sex toy σου είναι από ανοξείδωτο ατσάλι ή γυαλί βάλε το στο ψυγείο για 10 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσεις πάνω σου, για μια νέα ανανεωτική αίσθηση.

2. Μετά το μπάνιο, μην στεγνώσεις το δέρμα σου με πετσέτα. Βάλε ένα λευκό μπλουζάκι,πήγαινε στο υπνοδωμάτιο και κάνε μια ευχάριστη έκπληξη στο σύντροφο σου.

3. Φόρεσε το πιο σέξι μπικίνι που έχεις μπροστά του, κάνοντας μια δουλειά στο σπίτι, όπως το ποτίζεις τα φυτά ή να πλένεις τα πιάτα.

4. Ζήτησε του να σου κάνει ένα σέξι, αισθησιακό μασάζ με λοσιόν σώματος με αλόη βέρα.

5. Πηγαίντε για μπάνιο στη θάλασσα γυμνοί.

6. Χρησιμοποιήστε λιπαντικό με άρωμα καρύδας. Βάλε μια μικρή ποσότητα πάνω στην κλειτορίδα σου, και ζήτησε του να σε ικανοποιήσει.